ybr ön kaldırma 2 vites

Ben 1.vites Kesici Ye Sokuyom Debriyaj Cat Saliyom Motor Boguluyor Neyse Devir 5-7 Teker Geliyor Bogulmadan

2 Vitesle Bin Türlü Yol Dendeim Gelmiyor 3 Kisi Bindik Gene Gelmedi Direk Boguluyor Motor ilk Motorum Ybr Baska Ybr Bin Medinm Milet 100cub Motor Da Tek Kisi şah Yapiyor Ben Yapamiyorum Motoru Kime Verdiysem Kimse Yapamadi biri Dediki Senin Motor Sahır Olus Dedi Uzun Yolda Bascan Dedi Basiyoz Hala Ayni ybr normalmi

buda Kanıtı https://www.facebook.com/yamahaybr125esdTR/videos/vb.617814961573675/3596591809232/?type=2&theater

Durun taşlamayın.

Kazanalım genç arkadaşlarımızı

Yaptıklarının doğru olmadığını düşünsemde nedenini söyliyim.

Motosikletinin hacmi ve gücü belli 2. viteste tekere gelmesi çok zor ancak arka dişliyi büyütürsen bir ihtimal olabilir ( çok büyütmen gerekebilir) ancak bu seferde son hızın çok düşecektir.

Uğraşmasan böyle işlerle efendi efendi sürsen motorunu olmazmı, Senin motorun senin zevkin tabi ama gerek yok gibi geliyor bana böyle şeylere.

Son düzenleme:
ondan sonra sahibinden fazla yorulmamış itina ile rodajı yapılmış orjinalden farkı kmsi YBR ilanı :)

Teker yapmak,öyle gaz verip debriyajı çat diye salmak değildir.Akşamları caddede 16-17 yaşında çocuklar ne motorlarla teker yapıyor,görseniz hayret edersiniz.Altında her yeri dökülen 150 lik mondial scooter'la tekere gelip yüzlerce metre gidiyorlar.Ama onlar motor gücünü değil,kol ve denge gücüyle yapıyorlar.

O senin videodaki gençte böyle biri.Onun altına hangi motoru verirsen ver,kaldırıp gider.Bu işin tekniğini öğrenmek iistiyorsan,düşmeyi de göze alacaksın.Senin motorun sağır falan değil.Ver bu çocuklara sana aynı şekilde kaldırıp giderler.

Altın elbiseli adamın videolarındaki "tek teker yapmak" videosunu izle.Ama o da sente dediğimiz şeyi yapamıyor.Yani kaldırıp bir kaç metre ancak gidebiliyor.

İlla ki öğreneceğim diyorsan,arkaya büyük bir dişli takıp denemeni öneririm.

Kolay gelsin.

Abi Bu Ybr 2 Teker Yapmazmı Yani 2004 Japon Var Bir Teker Yapıyor 1-2 De Süper Ama Japon önu Çok Hafif

Ybr Teker Yapana Verdim Sahır Dedi Adam Süper Teker Yapıyor Ama Benim Motorda Olmuyor Sizce Ne Gibi Bir Sıkıntısı Olabilir

belki motorunun çekişinde bir problem vardır ama ybr+tek teker biraz apaçilik gibi geldi bana yine senin bileceğin iş. bana sorarsan hiç kasma gezmene dolaşmana bak tekere kaldırmak kadar tekere indirmekte çok önemlidir hemde çok daha önemli. sonra langırt diye ön tekeri indirirsen şasi masi mort.

Bence bir sıkıntısı yok sadece dengeden kaynaklı yoksa beat ile activa ile kaç km gidenler var

Bence sen çok yanlış motosiklet almışsın. Ekonomi odaklı ulaşım aracıyla bunları denemek çok mantıklı değil.

Yabancıların deyimiyle Third World Problem(Üçüncü dünya ülkesi problemi)

öne 10 arkaya 52 dişli sorun tamamdır sen debriyajı bırak rölantide kalkar

Senin gibiler yüzünden bu ülkede 2.el motor korkulu bir rüya oldu

Bu tip akrobatik hareketleri -tabi ön kaldırmak artık farz oldu memlekette- yapmadan önce motosiklet konusunda bilgi edinmen gerekiyor. Şimdi sana burada zilyon tane öneride bulunup o motoru 5 katlı binanın tepesine zıplatacak öneriler verebilecek insan var, fakat bu bilgileri hazır olarak aldığında sana da yararı olmayacaktır. O hikayenin sonu ya asfaltta biter ya duvarda biter. Koruma ekipmanların ne durumda onu da bilmiyoruz, yazmamışsın zaten. Buna harcayacağın zamanı nasıl daha güvenli sürüş yaparım konusuna ayırsan daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar