- Konu Yazar
Bir yıl önce aldığım max'ımla nihayet ufak çaplı da olsa bir gezi yaptım ve bu benim ilk gezi yazım olacak. Hatalarım olursa affola...
11 yıl önce görev yaptığım Sivas Kızılalan Köyü'ne uzun zamandır gitmek istiyordum. Ne de olsa ilk gözağrım...
Rotayı şöyle belirledim.

Ve nihayet 20 Temmuz Pazartesi saat 11:00 gibi düştüm yola..

Sivas-Erzincan yolundan Soğuk Çermik Kaplıcası yoluna saptım.
Soğuk Çermik yolundan Sivas manzarası

Beypınar Köyü...

Yol biraz bozuk...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
EE bizim buralar bozkır malum...

4 Eylül Barajı Sivas'ın iklimini bayağı yumuşattı...

Soğuk Çermik göründü.

Burası Sivas'a yaklaşık 19 km. uzaklıkta. Suyun sıcaklığı düşük (28 derece civarında).Konaklama tesislerinin yanı sıra çoğunlukla çadır kuruluyor. Kaplıca çevresi ilginç bir topografik yapıya ve bitki örtüsüne sahip. Kaplıca suyu içildiğinde mide, bağırsak ve safrakesesi hastalıklarına iyi geldiği söyleniyor.

11 yıl önce görev yaptığım Sivas Kızılalan Köyü'ne uzun zamandır gitmek istiyordum. Ne de olsa ilk gözağrım...
Rotayı şöyle belirledim.

Ve nihayet 20 Temmuz Pazartesi saat 11:00 gibi düştüm yola..

Sivas-Erzincan yolundan Soğuk Çermik Kaplıcası yoluna saptım.
Soğuk Çermik yolundan Sivas manzarası

Beypınar Köyü...

Yol biraz bozuk...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:44 ----------
EE bizim buralar bozkır malum...

4 Eylül Barajı Sivas'ın iklimini bayağı yumuşattı...

Soğuk Çermik göründü.

Burası Sivas'a yaklaşık 19 km. uzaklıkta. Suyun sıcaklığı düşük (28 derece civarında).Konaklama tesislerinin yanı sıra çoğunlukla çadır kuruluyor. Kaplıca çevresi ilginç bir topografik yapıya ve bitki örtüsüne sahip. Kaplıca suyu içildiğinde mide, bağırsak ve safrakesesi hastalıklarına iyi geldiği söyleniyor.

Son düzenleme: