Şerefsizlik içerir!!

Arkadaşlar motor benim yaklaşık 2 ay önce sattığım motorum.
Motoru full aksesuarlarlarla 19bin tl ye sattım. Alan arkadaş gerçekten çok iyi biriydi.
Neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Yani km 50bin yazıp fiyatı şişirse yine anlarım ama km düşürmek neden niye aklım almıyor.
Zaten Honda'da şasi numarasından herşeyi öğrenebilirsin Km nin orjinal olmadığıda ortaya çıkar

Bunun gibi adiler yüzünden ben ilanıma 85 bin kilometre yazdım diye insanlar çekiniyor aramak bile istemiyor ararsada ölücülük yapıyor. Dürüst insan kaybediyor genelde malesef.

İlanımıda koyayım. Belki orjinal kilometresini görerek V-strom almak isteyen çıkar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2008-model-abs-li-yoshimura-egzozlu-bol-extrali-dl-650-v-strom-219825301/detay/

İçim gitti yemin ederim bende mi endurocu olsam ne yapsam :mrgreen: Hayırlı şekilde satarsınız inş.

Bunun gibi adiler yüzünden ben ilanıma 85 bin kilometre yazdım diye insanlar çekiniyor aramak bile istemiyor ararsada ölücülük yapıyor. Dürüst insan kaybediyor genelde malesef.

İlanımıda koyayım. Belki orjinal kilometresini görerek V-strom almak isteyen çıkar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2008-model-abs-li-yoshimura-egzozlu-bol-extrali-dl-650-v-strom-219825301/detay/

Göstergedeki ani oynama motosikletin patinaj çekmesi ile alakalı olabilir mi acaba? Aklıma başka bir şey gelmedi de

üzerinde sigara içilmemiş motormuş..

düşük km ile motoru iteledikden sonra arkasından kesin içer herhalde..

İçim gitti yemin ederim bende mi endurocu olsam ne yapsam :mrgreen: Hayırlı şekilde satarsınız inş.
Teşekkür ederim . Maddi ihtiyacım olmasa satmaya hiç niyetim yoktu aslında.
Göstergedeki ani oynama motosikletin patinaj çekmesi ile alakalı olabilir mi acaba? Aklıma başka bir şey gelmedi de
Yok hayır. Şöyle ani dipgaz açışlarında bir kafasına göre 1-2 saniye oynuyor. Rastgele, düzensiz şekilde.Sonra hemen kendine geliyor.

Patinaja düşünce hissediliyor o zaman düzenli şekilde devir artıyor.

İlginç şey motor boş vitesteyken yapmıyor bunu, hareket halindeyken yapıyor. Özellikle düşük viteste.

Bunlar patinaj ihtimalini güçlendiriyor ama yok değil , patinaja düşünce zaten ufak kalp çarpıntısı yaşıyorum :queen:

Dün birkaç ilanı favorilere eklemiştim, kafama yatanlardan biri de buydu. Hatta en çok bu içime sinmişti. Başlığı açan arkadaş, çok teşekkür ederim sana.

Arkadaşlar motor benim yaklaşık 2 ay önce sattığım motorum.
Motoru full aksesuarlarlarla 19bin tl ye sattım. Alan arkadaş gerçekten çok iyi biriydi.
Neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Yani km 50bin yazıp fiyatı şişirse yine anlarım ama km düşürmek neden niye aklım almıyor.
Zaten Honda'da şasi numarasından herşeyi öğrenebilirsin Km nin orjinal olmadığıda ortaya çıkar

aslında baktığımız zaman biz iyiyiz ve karşımızdakinide iyi zannediyoruz sorun burdan kaynaklanıyor...

Pek çok suçta olduğu gibi bunun da hapis cezası olmalı. Hem satana hem de yapana...

Alttaki açıklamada 51.000 km yazmış zaten adam ama yukarda 32.000 yazıyor.Yanlış mı yazdı acaba ?

İlanın devamında 51bin km yazıyor daha fazla dikkat çekmek için yaptı sanırım

Azıcık okuyalım genşler, adam aşağıya km yazmış. Olurda atıyorum 20 - 30 bin diye km aralıklı aratan olursa diye km yi ilana düşük yazmış, altına da adam gibi km yazılmış

Çok faydalı bir paylaşım olmuş Reşit.
Açıklamaya senin paylaşımından sonra 51,000 km yi eklemiş sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar