- Konu Yazar
Merhaba önce kendimi tanıtayım ne kullanıyorum ne zamandır kullanıyorum onlardan bahsedeyim.18 yaşındayım 3bin kmdir ninja 300 kullanıyorum ilk motorum 17 yaşında aldım. Geçen sezonun sonlarına doğru aldım motoru genelde şehir içi kullanıyorum hobi amaçlı diyebiliriz.
Gelelim mevzuya, herhangi bi viraj geliyo önüme hangisi olduğu hiç önemli değil veya nerde olduğum. O virajı eğer hiç bilmiyorsam farklı bi şehirdeysem felan bilmediğimden 30la girerim güzelce dönerim.Ama kendi şehrimde bildiğim viraja geldiğimde 30 40 aralığında o virajdan cok rahat dönebilcekken , içimden bi ses hayır ya 70le dön diyor hızlanıyorum bi viraja bakıyorum bi kendime viraja 10m kala yok diyorum ya olmuyacak bu viraj çok dar hızımı 50ye düşüreyim diyorum 50 ile ucu ucuna dönüyorum yada gözüm hiç kesmiyor korkuyorum hızımı 40 felan yapıyourm güzelce dönüyorum. Bu sadece 1 viraj için geçerli başka bi virajdada mesala 50 60 aralığında rhaatla dönebilecekken hayır ya diyorum 90 la döncem. Amacım apaçilik değil ama istiyorum nedense kendimi geliştireyim diyorum 90la dönsem istediğimi yapsam 100 110 istermiyim bilmiyorum. Veya profesyonel bi sürücü gelse o viraja 90la girebilirmi onu bile bilmiyorum.Kendimi eksik hissediyorum süremiyorum sanki diyorum
Sizlerde de oluyor mu ? Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? Eğitimemi gideyim yoksa eğitim bu konu hakkında bana yardımcı olamaz mı? Sizce ne yapmalıyım? Bu arda mesala benim 30 40 la rahat döndüğüm viraja arabalar 20 ile giriyor genelde babam 15 yıldır şöfor arabayla o giderken 20 ile dönüyor ona anlatıyorum oğlum delirme buraya 30 40 la bile girilmez diyor veya benim 50 60 la geçtiğim yerden babam 40 50 ile giriyor daha hızlı girsen burası arabayı bile savurur motorla 70 le bile dönülmez sen arabadan daha yavaş dön burda 40ı geçme diyor örneğin. Bu arada oda eskiden jawa 350 felan kullanmış motor bilgiside az cok var benim motorumuda ara ara sürüyor. Şimdiden çok teşekkür ederim saçma sapan yorum yapmazsanız sevinirim.
Gelelim mevzuya, herhangi bi viraj geliyo önüme hangisi olduğu hiç önemli değil veya nerde olduğum. O virajı eğer hiç bilmiyorsam farklı bi şehirdeysem felan bilmediğimden 30la girerim güzelce dönerim.Ama kendi şehrimde bildiğim viraja geldiğimde 30 40 aralığında o virajdan cok rahat dönebilcekken , içimden bi ses hayır ya 70le dön diyor hızlanıyorum bi viraja bakıyorum bi kendime viraja 10m kala yok diyorum ya olmuyacak bu viraj çok dar hızımı 50ye düşüreyim diyorum 50 ile ucu ucuna dönüyorum yada gözüm hiç kesmiyor korkuyorum hızımı 40 felan yapıyourm güzelce dönüyorum. Bu sadece 1 viraj için geçerli başka bi virajdada mesala 50 60 aralığında rhaatla dönebilecekken hayır ya diyorum 90 la döncem. Amacım apaçilik değil ama istiyorum nedense kendimi geliştireyim diyorum 90la dönsem istediğimi yapsam 100 110 istermiyim bilmiyorum. Veya profesyonel bi sürücü gelse o viraja 90la girebilirmi onu bile bilmiyorum.Kendimi eksik hissediyorum süremiyorum sanki diyorum