Tek kişiden alıntı yapıp, genele saydırmak. Benim motosikletimle alakası yok konuştuğumuz motosikletin. Eleştirenlerin de neredeyse tamamı Hyosung kullanmayanlar. Bunun da alınganlıkla alakası yok. Laf söyletmemekle de alakası yok. Yazdığım mesajda "Hyosung kullanıcısıyım çok övemiycem markayı ancak..." gibi bir ifade var. Kusursuz demiş miyim, dememiş miyim ? Okuduğunu da anlamaz oldu herkes.
Bir de o ergen alınganlığı lafı falan hoş olmadı, buradan laf sallamak kolay tabii. Ben düşüncelerimi yazarken atışma amacıyla yazmadım, laf edecekseniz ve atışma yaratacaksanız yanlış kişiyle konuşuyorsunuz. Zaten şu hayatta 3 tip insanla tartışmam; 1-AKP'lilerle, 2-Fenerlilerle, 3-Hyosung karşıtlarıyla.
Ben bu tartışmayı uzatmıycam, ama bir daha kişiye özel laf sokma çabası içine girecekseniz (bunu genele aksettirme çabanız olsa dahi) özel mesaj diye bir icat var. Onu kullanmanızı tavsiye ederim.
İyi günler.
Arkadaşlar sakin olun gerek yok böyle diyaloglara. Benim Hyosung ile ilgili genel kanım şu şekilde ve öyle bakarak aldım. Ben alırken dünya kadar eleştiri görerek ve gerçek anlamda alma etme gibi mahalle baskısı yaşayarak aldım motorumu. Aldığımda çoğu insanı sadece laf olsun diye ne kadar saçmaladıklarını ve ne kadar doğru tercih yaptığımı anladım. Sorun yaşar isemde değişeceğini düşünmüyorum çünkü isteyerek aldım motorumu. Bu motor Çin motoru veya Japon motoru değil. Yani karakteri ve üretim kalitesi farklı. Tasarımı seversiniz sevmezsiniz, kaliteyi beğenirsiniz beğenmezsiniz bu sizin takdiriniz saygı duyarım. Sorunlu olan motorların nasıl kullanıldığı ve ne koşullarda olduğunu bilmiyoruz. Kaç kişiden kaçının yaşadığını bilmiyoruz. Kaldı ki motorumun sorunlu denilen motorlarla neredeyse markası dışında hiçbir benzer yönü kalmamış durumda üretim değişikliği nedeniyle.Kendi başlığında yıllarca kullanıp ne yollar km'ler yapan insanlar var. Kronik sorun denilen olayları yaşayan hatta daha fazlasını yaşatan Çin ve Japon motorlarıda var. Biz maalesef genellemeyi çok seven ve bir şeylerin bir yerlere gelmesinden veya gelmemesinden hoşlanmayan bir milletiz. Ben Ducati almak istedim ancak şuan ki mali yapımda alırsam zorlanacağımı düşünüp bana zevk açısından uyan en iyi motorun bu olduğunu düşünerek bunu aldım. Siz belki hiç beğenmeyeceksiniz bunu tartışamayız ancak delil ve gerçeklik sunmadan da eleştirmeyiniz lütfen. Ben motorum hakkında konuşurken öznelde konuşsam bütün rakiplerini sürdüğümü bilerek konuşuyorum siz sürdünüz mü mesela Hyosung ? Sürmediyseniz teknik anlamda eleştirmeniz doğru ve etik olmaz ancak öbür konularda sonuna kadar eleştiri hakkına sahipsiniz ve bizde seve seve takip ederiz.
Son düzenleme: