Sonunda geldi çattı

Selamlar ehliyetimi yarın almaya gideceğim çarşamba perşembe gibi de ybr 125 i alıcam ve tabiki ekipmanlarıda imkanlar dahilinde alacağım ekipmanları sıralıyacağım eksik iyi kötü vs bu gibi görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kask Lsff396
Mont prohel colombia
eldiven prohel 7676 octane
pantolon yamahanın kevlar kotunu düşünüyorum
Bot ysd diablo 11.0
ve dizlik ile dirseklik yanşışım varsa affola kazasız sürüşler

Gayet iyiler başlangıç için bence. Motor sürmeye yeni başlayacaksanız lütfen trafiğe çıkmayın. Sizi hataya zorlayabilirler. Motor 0 ise rodajına dikkat lütfen :) ekipmanları dolapta saklamak için almayacaksan iyi eğlenceler dilerim. lütfen hepsini giymeden çıkma :)

pantolon ve montta kendi korumaları yok mu ? hayırlı olsun

Gayet iyiler başlangıç için bence. Motor sürmeye yeni başlayacaksanız lütfen trafiğe çıkmayın. Sizi hataya zorlayabilirler. Motor 0 ise rodajına dikkat lütfen :) ekipmanları dolapta saklamak için almayacaksan iyi eğlenceler dilerim. lütfen hepsini giymeden çıkma :)
Cevap için teşekkürler boş bir arazide 15 gün düzenli vites geçişi manevra kalkış vs çalışacağım 15 günün sonunda bi 15 gün mahalle arasında sürerim geniş tur olarak o 30 gün tamamlandığında bir buçuk ay ufak çaplı cadde orta halli trafikte sürüş yapacağım otobana geçişim 3 ayı bulur aceleye gerek yok vakit çok ekipman konusunda 200metre mesafeye de gidersem giyerim 13 senedir bisiklet üstündeyim hafife alınmayacak km ler yaptım o yüzden ekipmanın önemini bilirim. Her işi kuralına göre yapacaksın

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:13 ----------

pantolon ve montta kendi korumaları yok mu ? hayırlı olsun

Montun ve pantolonun var diye yazıyor fakat dış dirsek ve diz korumada alıcam ywtersiz diye yazıyorlar.

eek

Yamaha'nın kotu Tech90 marka, kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin belki (simrug diye geçiyor Kızıltoprak Camii arkasında). Pantolonu yazlık al, zaten çok kalın üşürsen de içine içlik giyersin sakım mevsimlik ya da kışlık alma yanarsın. Bütçen varsa ve uzun soluklu düşünüyorsan kask, mont ve eldiven bir sene geçmeden daha iyisini arayacağın modeler bilgin olsun. FF396 iki tane var, ben test sonuçlarına güveniyorum yani güvenlidir ama konforsuz bir kask, zamanla genişlediği için üstten bol geliyor (yanlarda şişirmeli ped olduğu için idare eder ama üst ve üst yandan bol gelmeye başlar), rüzgar sesi dengesiz ve rahatsız edici. Mont ve eldiven de aynı şekilde, bu nedenle bütçe varsa daha iyi markaların ürünlerine yönelmen iki masraf yapmanı engellemiş olur, bütçe kısıtlıysa sorun yok. Bir de pantolon varken dizlik kullanılmıyor, yani kullanırım çok kararlıyım diyorsan al ama hem pantolonun koruması hem dizlik takılmıyor :)

Yamaha'nın kotu Tech90 marka, kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin belki (simrug diye geçiyor Kızıltoprak Camii arkasında). Pantolonu yazlık al, zaten çok kalın üşürsen de içine içlik giyersin sakım mevsimlik ya da kışlık alma yanarsın. Bütçen varsa ve uzun soluklu düşünüyorsan kask, mont ve eldiven bir sene geçmeden daha iyisini arayacağın modeler bilgin olsun. FF396 iki tane var, ben test sonuçlarına güveniyorum yani güvenlidir ama konforsuz bir kask, zamanla genişlediği için üstten bol geliyor (yanlarda şişirmeli ped olduğu için idare eder ama üst ve üst yandan bol gelmeye başlar), rüzgar sesi dengesiz ve rahatsız edici. Mont ve eldiven de aynı şekilde, bu nedenle bütçe varsa daha iyi markaların ürünlerine yönelmen iki masraf yapmanı engellemiş olur, bütçe kısıtlıysa sorun yok. Bir de pantolon varken dizlik kullanılmıyor, yani kullanırım çok kararlıyım diyorsan al ama hem pantolonun koruması hem dizlik takılmıyor :)

Cevabın için sağol pantalonu yazlık alacağım diz ve yandaki korumalar sert bir malzemeymiş şimdi baktım. Ekstra dizliğe gelince gerek yok kaza anında fırlıyormuş dışa takılırsa. Pantolonun korumasından dolayı içede takılmaz kusura bakma acemilik böyle böyle tecrübe edicez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar