Yardım Naked

Öncelikle herkese iyi bayramlar

Fazla motor bilgim yok sizden yardım isticem ben naked sahibi olmak istiyorum yani hız tutkum yok anca acele işim varsa basıp öyle giderim kendisini gösteren bi motor istiyorum bütcem kısıtlı Kanuni Phantom çok fazla hoşuma gitti bunun artıları ve eksileri hakkında bilgilendirirmisiniz veya başka o fiyatlarda önerebileceğiniz varmı ? ::thanks:

Son düzenleme:
O fiyatlara yine 0 km ya da 1-2 yaşında çinli modelleri var alternatif olarak. 6-7 yaşında japon modeller yerine bunları almak gayet mantıklı bana sorarsanız.
Eksi yönleri malzeme ve işçilik kalitesi düşük. Kanuni Phantom kullanıyorum max hızı 120 km. Abartılacak bir titreşim yok bana göre.
Yakıtta 125liklerle aynı olduğunu kendi motorumdan biliyorum. Kronik sorunu yok. O fiyatın karşılığını veriyor bence.
Çok satılmamasının sebebi ise bu markalar böyle 2-3 yılda bir farklı modeller getiriyorlar. Öncesi ve sonrası yok modellerinin.
Mondial Z-one biraz baktım herşeyiyle kanuni phantomla aynı görünüyor. Hız konusunda söylenenlere inanmamanızı tavsiye ederim. 120den fazla yapamaz.
Ha bir de orada eşşek kadar Kanuni yazmasından ben de hoşlanmıyorum :)

mondial al 150-160 km hız yapıyormuş
yer uçağı

Oda çin değilmi yakın arkadaşımda var sürekli bi problem çıkıyor benim merak ettiğim şey Phantomda çin ama ne sıkıntısı var Mondial Driftmi alsam heryerde parçası bolcana

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------

O fiyatlara yine 0 km ya da 1-2 yaşında çinli modelleri var alternatif olarak. 6-7 yaşında japon modeller yerine bunları almak gayet mantıklı bana sorarsanız.
Eksi yönleri malzeme ve işçilik kalitesi düşük. Kanuni Phantom kullanıyorum max hızı 120 km. Abartılacak bir titreşim yok bana göre.
Yakıtta 125liklerle aynı olduğunu kendi motorumdan biliyorum. Kronik sorunu yok. O fiyatın karşılığını veriyor bence.
Çok satılmamasının sebebi ise bu markalar böyle 2-3 yılda bir farklı modeller getiriyorlar. Öncesi ve sonrası yok modellerinin.
Mondial Z-one biraz baktım herşeyiyle kanuni phantomla aynı görünüyor. Hız konusunda söylenenlere inanmamanızı tavsiye ederim. 120den fazla yapamaz.
Ha bir de orada eşşek kadar Kanuni yazmasından ben de hoşlanmıyorum :)
yok yapıyor okadar hız parçaları pahalımı peki?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2.motor olarak baktiklarim;

MONDİAL TOURİNG 150 MR VULTURE 3,500
Honda* CB 125 ACE* 4,000
RKS TİTANİK 150 4,200
Mondial** 150 Z-ONE 4,400
Bajaj** Discover 125 ST* 4,500
Falcon*Sharp 170 * 4,500
TVS*Apache RTR 150* 4,500
* Bajaj** Discover 150 F 5,000
Kanuni Phantom 5,000
Mondial** 180 Z-ONE S* 5,000
Mondial* 150 Sentor* 5,500
Falcon Freedom 250* Chopper 6,000

bak en iyi cevap yaşadığın şehirdeki servisle alakalı
hangi servis iyi ise onun makinesini al
ben kanuni kullanıyorum servisle problemim oldu garantiyi yaktım kuralkana şikayet etmistim geri dönüşu iyi ama ben bir daha kanuni alıp servisiyle uğraşmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar