Mondial Mondial 150 MCX Roadracer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
'13 Inazuma
sübap ayarına gitmiştim dün. çok iyi dediler hiç yapmadılar. bizim motorlarda tork yüksek olduğundan son hız çok yüksek değil sanırsam.

motora ön arka lastik alacağım orijinal ebatlarda lastik önerebilir misiniz? arkaya Sava MC50 M-Racer düşünüyorum, Continental ContiGo diye bi lastik de var ama öne uygun ebatta lastik bulamıyorum.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
volkanmehmet86 sana katılıyorum alt devir çok canlı son sürat düşük.

Motosikleti
'13 Inazuma
Solda altta motor no'sunun yanındaki tapa içinde yağ süzgeci var ama çok bi işe yaramıyo. Parçalanmadığı sürece peçeteye silip geri takıp kullanabilirsin. Değiştirmeye gerek yok.

hocam sende sağlam bilgi var :)

peki far ayarı yapılıyor mu bizim motorlarda? benimki biraz yukarı gösteriyorda...

Motosikleti
'13 Inazuma
merhaba millet,

benim bu dandik zincir sürekli gevşeme yapıyor. kaliteli bi did zincir alayım diyorum nasıl bişey tavsiye edersiniz?

Mcx ile vulture aynı bloga sahip Mcx sahibi arkadaşları vulture konusuna bekliyoruz arkadaşlar daha çok kullanıcı daha çok bilgi demek

Forumdan Uzaklaştırıldı
BU motor iyi motor değil malasef aşırı dercede titriyor hergün biryerinden bir civata düşüyor sebebi titreşim

merhaba millet,

benim bu dandik zincir sürekli gevşeme yapıyor. kaliteli bi did zincir alayım diyorum nasıl bişey tavsiye edersiniz?

favorit marka cek malı zincir var tavsiye ederim.üzerindekiler cok kötü.40 tl civarı..sahibinden de var.Motor fiyat performans ürünü elbette titreşim var üst devirlerde ama diğer çin versiyon motorsikletlere göre gayet az.

Forumdan Uzaklaştırıldı
moturum evet mcx titriyor hemde fazla titriyor hergün biryerinden bir civata düşüyor oysaki hor kullanan biri değilim sürekli temizler paklar sağını solunu sıkarım zincirini gererim bundan sonra daha çok kontrol edeceğiz ben aldım kullandım tavsiye etmiyorum mondial adamı ölüme sürükler.

Millet tatil yapıyor. İşler yolunda galiba kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mcx im satılıktır isteyen özelden mesaj atabilir alacak arkadaşa uygun birşey yaparız almayı düşünen varsa benimle iletişime geçsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar