- Motosikleti
- '13 Inazuma
sübap ayarına gitmiştim dün. çok iyi dediler hiç yapmadılar. bizim motorlarda tork yüksek olduğundan son hız çok yüksek değil sanırsam.
sübap ayarına gitmiştim dün. çok iyi dediler hiç yapmadılar. bizim motorlarda tork yüksek olduğundan son hız çok yüksek değil sanırsam.
Sübap ayarlarına kaç ile baktılar acaba?
Solda altta motor no'sunun yanındaki tapa içinde yağ süzgeci var ama çok bi işe yaramıyo. Parçalanmadığı sürece peçeteye silip geri takıp kullanabilirsin. Değiştirmeye gerek yok.arkadaşlar bizim motorlarda yağ filtresi var mı?
Solda altta motor no'sunun yanındaki tapa içinde yağ süzgeci var ama çok bi işe yaramıyo. Parçalanmadığı sürece peçeteye silip geri takıp kullanabilirsin. Değiştirmeye gerek yok.
hocam sende sağlam bilgi var
peki far ayarı yapılıyor mu bizim motorlarda? benimki biraz yukarı gösteriyorda...
merhaba millet,
benim bu dandik zincir sürekli gevşeme yapıyor. kaliteli bi did zincir alayım diyorum nasıl bişey tavsiye edersiniz?
senin motor problemli galiba senden başka kimseden titreme şikayeti duymadım yada farklı bi model olmasınBU motor iyi motor değil malasef aşırı dercede titriyor hergün biryerinden bir civata düşüyor sebebi titreşim
givi e52 led uygulama.mcx 150 nin... güle kullan.Görülmek adına çok faydalı olur.