25 bin tl'ye kadar motor önerisiii ?

Sadece 50cc fark için 10 milyar fiyat farkı vermeye bence hiç lüzum yok ki zaten limit belli. Limit olsa bile ben yine XJ6 F alırım senin söylediğin motor arasındaki fiyat farkına şehir içi ikinci motorumu alırım misal x-max 250 - piaggio x-evo 250 Fiyat farkına alınabilecek motosikletler. Tip olarakta ben çok fazla bi fark göremedim doğrusu.

Tercih meselesi. Ben eşdeğer makinalardan hondayı tercih ederim hep.

kbR

Tercih meselesi. Ben eşdeğer makinalardan hondayı tercih ederim hep.

Aynen söylediğin gibi zevk meselesi ben senin bahsettiğin rakama honda yerine Fazer 8 alırım mesela :)

image.php

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece 50cc fark için 10 milyar fiyat farkı vermeye bence hiç lüzum yok ki zaten limit belli. Limit olsa bile ben yine XJ6 F alırım senin söylediğin motor arasındaki fiyat farkına şehir içi ikinci motorumu alırım misal x-max 250 - piaggio x-evo 250 Fiyat farkına alınabilecek motosikletler. Tip olarakta ben çok fazla bi fark göremedim doğrusu.

Hangi fiyat farkından bahsettiğini anlamadım açıkcası, 600rr sıfırı 37 bin lira, 650f sıfırı 28 bin lira. 50 cc daha fazla, daha rahat, daha az şekil(kimine göre)

edit: xj6f ile kıyaslamış arkadaş heralde ben yanlış anladım. xj6f de kullandım, sadece fiyatına bakarak uzaktan yorum yapmayın arkadaşlar. Kullandınız mı iki makinayıda? 50 cc daha fazla olmasına rağmen daha az yakıyor yamahadan honda. Ayrıca malzeme kalitesi ve işçiliğini mukayese etmek abesle iştigal olur. Standart abs ile gelen bir motor zira. Daha birsürü şey yazarımda fanboyluk yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Birader sen xj6 diversion f al. Gucu yetmez diyenleri bosver .insanoglu doyumsuzdur. Hayabusa suren bu motor yetmiyor h2 r lazim diyor. O yuzden hız onemli deyil diyorsan xj6 al . ömurluk motor. Ben 22000 km dir kullanmaktayim. Cok memnunum. Tum xj6 cilar cok memnunlar. 200000 km yi gecen arkadaslar bile var. Ayrica safkan made in japan. Honda gibi tayvan hindistan mali degil. Hic bir kronik sorunu yok.
Aq2R0r.jpg
[/url][/IMG]
Ayrica 50 ,100000 kmde motor bitmiyor. En az 400000 km gideri var. Ben en az 100000 km kullanip yine aynisindan sifir alacagim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birader sen xj6 diversion f al. Gucu yetmez diyenleri bosver .insanoglu doyumsuzdur. Hayabusa suren bu motor yetmiyor h2 r lazim diyor. O yuzden hız onemli deyil diyorsan xj6 al . ömurluk motor. Ben 22000 km dir kullanmaktayim. Cok memnunum. Tum xj6 cilar cok memnunlar. 200000 km yi gecen arkadaslar bile var. Ayrica safkan made in japan. Honda gibi tayvan hindistan mali degil. Hic bir kronik sorunu yok.
[url=http://hizliresim.com/Aq2R0r][url]http://i.hizliresim.com/Aq2R0r.jpg[/url][/url]
Ayrica 50 ,100000 kmde motor bitmiyor. En az 400000 km gideri var. Ben en az 100000 km kullanip yine aynisindan sifir alacagim.

400.000(DÖRTYÜZ BİN) bin kilometre.

reenkarnasyona-inanan-tip_751917.jpg

2007 model kırlangıç kasa R6 var hemde 23000 ama benim gözüm var onda alırsan elinde kalır :Dd

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar