Köpeğim Çalındı!!!

15.07.2015 tarihinde köpeğim Ankara'nın Çubuk merkezindeki evimin kilitli bahçesinden saat 16:00 ile 21:00 arasında çalınmak sureti ile kaybolmuştur.
Hasta olduğu için sürekli veteriner gözetiminde tedavi görmekte olan kızımı görenlerin insanlık namına 0507 422 21 71 numaralı telefona haber vermeleri rica olunur.
Karakola suç duyurusunda bulunulmuştur. Eş dost onlarca kişi köpeğimi aramaktadır.
Po3ag6.png
[/url][/IMG]

Bu dunyada hirsiz ve tecavuzculer bitmeyecek mi hic? İnsanoglu ne kadar asagilik. Bacak kadar cocuga hallenen mi ararsin, bi canliyi sahibinden ayiran mi? Emeklerimiz diger insanlarin umrunda bile degil yazik

Geçmiş olsun kardeşim inşaallah tez zamanda bulunur.Bende Çubuktanım hangi mahallede oturuyorsun? Cinsi ne köpeğin belki birileri ilan verebilir!

umarım bulunsun.
merkezi yerlere fotoğraflı kayıp ilanı yapıştırmanı tavsiye ederim.
köylerden birine götürmedilerse bu şekilde bulma ihtimalin var.

Geçmiş olsun kardeşim inşaallah tez zamanda bulunur.Bende Çubuktanım hangi mahallede oturuyorsun? Cinsi ne köpeğin belki birileri ilan verebilir!

Polis karakolunun oradan çaldılar. Sibirya kurdu cinsi, dişi. Gözleri mavi, kendi siyah beyaz. Maskeli. Kuyruğu siyah, kuyruğunun tam ucunca 5 kuruş kadar bir beyazlık var.

Bu dunyada hirsiz ve tecavuzculer bitmeyecek mi hic? İnsanoglu ne kadar asagilik. Bacak kadar cocuga hallenen mi ararsin, bi canliyi sahibinden ayiran mi? Emeklerimiz diger insanlarin umrunda bile degil yazik

Bitmeyecek, bu kanun sistemi ile asla bitmeyecek. Ama karar verdim, kızımı kim çaldıysa, kendi geri getirmez de ben bulursam, kanun da, hak da, ceza da benim elimden olacak. Allah şahit, o köpeğin bensiz geçireceği her gece için, tedavisinden mahrum kalacağı her gün için, karakolsa karakol, nezaretse nezaret, mahkemeyse mahkeme, o kızım bir yerlerde ağlıyordur şimdi, o köpeğin her bir gözyaşı için, bunu da Allah yarattı demeyeceğim. Elimde kalacak yetmeyecek, gücümün bittiği yerde öfkem tükenmeyecek. Adam nasıl öldüresiye dövülür ibreti alem için göstereceğim. Benim bakmaya kıyamadığım köpeğimi 4 saat yokluğumdan faydalanıp çalanların analarından emdikleri sütü burunlarından getireceğim.

Son düzenleme:
Polis karakolunun oradan çaldılar. Sibirya kurdu cinsi, dişi. Gözleri mavi, kendi siyah beyaz. Maskeli. Kuyruğu siyah, kuyruğunun tam ucunca 5 kuruş kadar bir beyazlık var.

Bitmeyecek, bu kanun sistemi ile asla bitmeyecek. Ama karar verdim, kızımı kim çaldıysa, kendi geri getirmez de ben bulursam, kanun da, hak da, ceza da benim elimden olacak. Allah şahit, o köpeğin bensiz geçireceği her gece için, tedavisinden mahrum kalacağı her gün için, karakolsa karakol, nezaretse nezaret, mahkemeyse mahkeme, o kızım bir yerlerde ağlıyordur şimdi, o köpeğin her bir gözyaşı için, bunu da Allah yarattı demeyeceğim. Elimde kalacak yetmeyecek, gücümün bittiği yerde öfkem tükenmeyecek. Adam nasıl öldüresiye dövülür ibreti alem için göstereceğim. Benim bakmaya kıyamadığım köpeğimi 4 saat yokluğumdan faydalanıp çalanların analarından emdikleri sütü burunlarından getireceğim.

Bende temizlik işleri müdürlüğünün yanında oturuyorum dikkat ettiysen son 1 haftadır sokak hayvanları toplama aracı dolanıyor. Bir sor derim belki onlar almıştır.

Bende temizlik işleri müdürlüğünün yanında oturuyorum dikkat ettiysen son 1 haftadır sokak hayvanları toplama aracı dolanıyor. Bir sor derim belki onlar almıştır.

Bahçemin etrafı komple beton duvar, üzeri örgü tel, üzeri dikenli tel. Bahçe kapısı 2 metre, tamamen sac kaplı, kilitli. Dışarı çıkamaz ki alsınlar.

Bahçemin etrafı komple beton duvar, üzeri örgü tel, üzeri dikenli tel. Bahçe kapısı 2 metre, tamamen sac kaplı, kilitli. Dışarı çıkamaz ki alsınlar.

Yinede bir sor köpeğinin kaybolduğunu söyle resmini göster. Adamların haberi olsun. Bir umut yinede.

Yarın fotoğraflarını bastıracağım. Karakola, veterinerlere, pet shoplara dağıtacağım. Oraya da veririm. Denemekten zarar gelmez.

Aynen. Aracı yakalayabilirsem sorarım büyük ihtimal temizlik işleri müdürlüğüne uğruyorlar sonra bizim evin önünden geçiyorlar. Haa birde yeni aklıma geldi parklara da bak istersen köpek yuvaları var orada olabilir. Bizim yakında zübeyde hanım parkında köpek yuvaları var bir bak istersen.

Geçmiş olsun,inş.tez vakitte bulursun.Mahallenin çocuklarına mutlaka sor.

geçmiş olsun biraz saçma olacak ama yırtıcı kuş falan almasın damda tavuk besliyorduk zamanında çok tavuğumuz gitti böyle

Ah yavrum ya, küçücükmüş. Allah kolaylık versin. İyi bilirim bu duyguyu. İnşallah bulunur.

geçmiş olsun biraz saçma olacak ama yırtıcı kuş falan almasın damda tavuk besliyorduk zamanında çok tavuğumuz gitti böyle

Yok hocam saçma değil. Aklıma geldi aynısı. Ama ben evde yokken saklanıyordu bu hayvan. O yüzden eledim o seçeneği. Bahçe sırf ağaç dolu, buna birkaç yer yapmıştım güneş yer değiştirdikçe neresi daha serinse oraya geçip yatıyordu. Hepsi o ihtimale karşı düşündüğüm yerlerdi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Henüz kızımdan haber yok. Veterinerlere pet shoplara fotoğraf dağıttım. Sağolsunlar ilgilediler. "Seni aramayız ama, madem şikayetçide oldun, polise haber veririz." dediler. Fark etmez, ben her türlü davacı olacağım için öncelik kızımın bulunması, sonra zaten mahkeme safhasında avukatlığımı üstlenecek kardeşim de kızımı çok sevdiği için, gerisi teferruat dedim. İlçede köpek piyasasına hakim arkadaşlara söyledim, tarif ettim. Fotoğraf verdim, çoğu eskiden kalma dostum zaten, bulursak gereğini yaparız dediler. Gece 15 kere kalkıp kalkıp dışarı baktım acaba geldi mi diye, nafile. Sinirlerim oynadı, öfkemi kontrol edemediğim için evden çıkmıyorum. Yahu arkadaş, para çalanı, mal çalanı anladık, köpek çalınır mı yahu. Ama bir buluyum kimin çaldığını, ah bir buluyum...

İnşallah bulursun hocam.
çok güzel köpekmiş ya bu, acaba çalmışlar ne yapacaklar hayvanı 1-2 hafta en fazla 1 ay sonra bakamayıp sokağa atacak şerefsizler :pale:

İnşallah bulursun hocam.
çok güzel köpekmiş ya bu, acaba çalmışlar ne yapacaklar hayvanı 1-2 hafta en fazla 1 ay sonra bakamayıp sokağa atacak şerefsizler :pale:
Göze hoş gelen hayvanları çalıp fahiş fiyatlara satıyorlar.
Umarım iyi bakıcıya satarlarda hayvanın bahtsız kaderi biraz renklenir. umarım bulursun ancak fazla umutlanma. Hem sen hemde kuçu kuçu için üzgünüm,

hayvanın alnındaki beyazlıkta yeşillenen filiz gibiymiş.

Göze hoş gelen hayvanları çalıp fahiş fiyatlara satıyorlar.
Umarım iyi bakıcıya satarlarda hayvanın bahtsız kaderi biraz renklenir. umarım bulursun ancak fazla umutlanma. Hem sen hemde kuçu kuçu için üzgünüm,

hayvanın alnındaki beyazlıkta yeşillenen filiz gibiymiş.

Olur da bir şekilde bulursam, emin ol, gazetelerde görürsünüz "köpeğini çalan hırsıza işkence yaptı" haberini. Öyle kurdum kendimi, bir bulayım, geride bir tek pim kaldı, onu da çekecem Allah ne verdiyse...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar