- Konu Yazar
Ben Ne Yapacağım Geçen Sene 2014 yaz ayında trafikler haberim olmadan yapıştırmışlar 3 tane birden haberimizde olmadı bu sene vergi dairesinden çıktı ceza ama sordum soruşturdum dur 1,ihtarına uymamak 2, kask takmamak 3, ters yöne girmek iki ceza aynı anda kesilmiş teki muhtemelen başka gün haberim yok durdan kalktan adamlar yazmışlar motor zaten o fiyat
bende ödemeyeceğim ne olur _? faiz olurmu_?
her şey vize zamanında belli oldu ! vize olmasa trafik yakalasa kapatabilirmi motoru _?
sigorta ok. oluyormuş trafik cezası olsa bile ... motor babaannemin üstüne yaşlı ninem yani ninem öldüğünde borç kapanırmı ? yada bu ceza faiziyle birlikte Ninemin emekli maşından haciz yolu ile kesebilirlermi ? ne yapalım arkadaşlar akıl verin Aff gelirmi trafik cezalarına ?:silent:
her şey vize zamanında belli oldu ! vize olmasa trafik yakalasa kapatabilirmi motoru _?
sigorta ok. oluyormuş trafik cezası olsa bile ... motor babaannemin üstüne yaşlı ninem yani ninem öldüğünde borç kapanırmı ? yada bu ceza faiziyle birlikte Ninemin emekli maşından haciz yolu ile kesebilirlermi ? ne yapalım arkadaşlar akıl verin Aff gelirmi trafik cezalarına ?:silent: