Yardımcı olursanız çok sevinirim...

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım ve yeni başlayacağım. Araştırayım derken müthiş bir bilgi kirliliği oluştu.O titriyor şu gitmiyor derken bir adım ilerleyemedim alma konusunda. 6-7 bin bütçeyle önerebileceğiniz motorlar var mı? 125-150 cc düşünüyorum başlangıç için bilmem siz ne dersiniz? Haftaiçi günlük en fazla 15-20 km hafta sonu da yine şehir içi gezmek için. Arada bir de istanbul dışına çıkmayı düşünüyorum. Ayda bir yada iki kez. (ekipman için de 2 bin ayırdım) yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. Bu arada boyum 1.83 kilom da 85. Şimdiden teşekkür ederim.

öncelikle tarzını belirlemen gerek naket . endru . cross . cruiser . racing . chopper . sonrası kolay piyasadaki honda yamaha kawasaki gibi markaların nerdeyse çoğu çinle içli dışlı tabiki standart bir çinliden daha sağlam fakat eski deyimle ölmez bu makinalar diyebileceğimiz makinalar artık piyasada yok.

125 cc ve 150 cc hatta 200 cc tek silindirli 4 zamanlı makinaların alayı titrer belli süratlerde kimisi 90 km/h kimisi 110 km/h mutlaka titreşimi vardır.

benim tavsiyem trafik bilgin var ise birazda eğitimle 250 cc çift silindirli 4 zamanlı makinalarda başlaman.
ama trafik bilgisi yoksa 100 cc cub tarzı makinalarla trafiği anlaman yönünde olur.

Al TVS geç. Sağlam motor ben kullanıyorum. Torku ve son hızı da eşdeğerlerine göre nispeten iyi. Titreşim konusuna da takılma. Tek silindir hepsi titreşir. Öyle çok aman aman fark yok aralarında. ybr cbf TVS Apache. Aynı bokun farklı renkleri. Çık üçünün de üzerine en çok hangisi hoşuna gittiyse onu al. Sadece çinliye pek bulaşma pek derim.

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Öyle bişey ki ybr kullanan tvsye tvs kullanan ybrye kötü diyor etrafımda. Tvs aslında hoşuma gitti sürme fırsatım olmasa da ama motordan inince elin ayağın titrer hiçbir yerini hissetmezsin dediler açıkçası çekindim daha başlayamadan soğumaktan. Trakif bilgim de var arabadan eğitime de bakıyorum da 250 ccye bütçem yetmez gibi göz ucuyla baktığım kadarıyla.

Merhaba scooter olarak honda pcx önerebilir yok ben vitesli istiyom diyosaniz honda cbf 150...

Cevaplar için çok teşekkür ederim. Öyle bişey ki ybr kullanan tvsye tvs kullanan ybrye kötü diyor etrafımda. Tvs aslında hoşuma gitti sürme fırsatım olmasa da ama motordan inince elin ayağın titrer hiçbir yerini hissetmezsin dediler açıkçası çekindim daha başlayamadan soğumaktan. Trakif bilgim de var arabadan eğitime de bakıyorum da 250 ccye bütçem yetmez gibi göz ucuyla baktığım kadarıyla.

Abartmaya meyilli bir milletiz. Hepsi dediğim gibi aynı şey.

Abartmaya meyilli bir milletiz. Hepsi dediğim gibi aynı şey.

Kesinlikle bayılıyoruz Abartmaya. Tvs kullanıcısından bu yorumu almak güzel oldu tekrar teşekkür ederim seçeneklerim arasına aldım.

Merhaba scooter olarak honda pcx önerebilir yok ben vitesli istiyom diyosaniz honda cbf 150...

Vitesli düşünüyorum nedenini bilmiyorum ama daha çekici geliyor bana.

Tek silindir titrer aga.. sen titresime falan takilma motora bineceksin keyfine bak egitime kafa yor, hayatta kalma tiyolari ogren bosver titremeyi..

Pulsar da çok güzel duruyor. Buna da bakmakta fayda var sanırım yani önce fiyatına...
Teşeklürler tavsiye için

pulsarı çok övüyorlar o fiyatlara pulsar bakabilirsin... Unutmaki kimse ayranım ekşi demez.... Ben lifan kullanıcısıyım burda bile lifana *ok atanlar oldu ama Niğde- Mersin - Niğde Yaptım aynı gün içinde çok şükür zerre sıkıntı yaşamadım ;)

pulsarı çok övüyorlar o fiyatlara pulsar bakabilirsin... Unutmaki kimse ayranım ekşi demez.... Ben lifan kullanıcısıyım burda bile lifana *ok atanlar oldu ama Niğde- Mersin - Niğde Yaptım aynı gün içinde çok şükür zerre sıkıntı yaşamadım ;)

Satan kişilerde rastladım bu dediğine herkes birini övüp diğerini kötülüyor o yüzden ne alacağımı şaşırmış durumdayım. Burada çözerim diye umuyorum tecrübelerden. Belki bir aydır karar verme aşamasındayım inşallah burada hallolacak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar