Sivilce kremi ve sabunu öneri

Merhabalar önerebilceniz ve kullandınız sivilce kremi öneride bulunabilirmisiz.
İmex sabun nasildir ? Kullanan varmi ?

Isoterexsin mi ne boyle biseydi yaz cikar, aksam yatmadan sivilce olan yerine sur 2 gune kurutur, fazla baglanma yara yapmasin suratini

Bws 100 eski kurbağa gözlü bwsler mi ? Zamanında deli gibi aradım da bulamadım ne tatlı scooter ne inatçı keçidir o ya :flower:

Sivilce işine gelirsek bende zamanında çok çıkmadığı için elleşmemiştim fazla. Siyah noktalar için bantlar işe yarıyor ama onu kullanmıştım bi ara.

Sivilceye antibiyotik dahil hiç bişey etki etmiyo. Beslenme kaynaklarını kurutmaktan başka yapabileceğin bişey yok. Şekerli hiç bişey yeme, çikolata yeme. Az yağlı beslen. Bunlara dikkat edersen sivilceler çok azalır. Bide kış gelince soğukta bol bol gez, yüzünü üşüt. Çok faydası oluyo. Aslında yüze buz torbası koyup beklemek lazım öyle.

Tek çözümü var cleocin t adında cam içinde uzun bir şey ucunda sünger var ondan al 1 hafta içinde sivilce derdin kalmaz. -Allahın izniyle-

Aynen öyle 2zamanli atom karimcam benim o :) hâlâ ariyorsan satarim (suzuki inazuma düşünuyomda :) )

Cevaplariniz için sağolun...

Son düzenleme:
cleocin t solüsyon kullan birde nilera limonlu sabunla yıka yüzünü baya farkı göreceksin ;)

Sokollu dostum Eyw. Teşekkürler :)
Cevaplariniz için teşekürler.İmex sabunu kullanan yokmu ? :)

Arkadaşlar çok önemli bir şey paylaşacağım sizinle. Krem sabun vs hiçbirini kullanmayın !

Doktorum svilcelerime karşı kesinlikle bunları kullanmamamı söyledi. Sivilceyi besleyen yağdır. Kremde yağlı ayrıca ! Doktorumun önerdiği tek şey aklınıza geldikçe yüzünüzü duru suyla yıkayın. Hepsi bu . 1 2 hafta içinde sivilce kalmadı.

Bende SIVILCE sıkıntısı yasıyordum 18,,20 li yaşlarımd,

SEBA MED SABUN kullanmaya basladım,
zaten eczacıya sorarsan oda aynı seyı soyleyecektır,
Ciltteki yağlardan dolayı çıkar sıvılceler,
o sabun cıldı kurutmuyor ve yagdan arındırıyor,,,,

Bir bir buçuk yemek kaşığı unu ufak bir kaseye koy ve o unu hamur haline getirecek kadar limon sık. Elinle veya kaşıkla hamur haline getir ve yüzüne maske yap. Yüzünü çok yakar ve kısa sürede kurur. Kabuk gibi olur ister ılık suyla yıkayarak ister kabuk soyarmış gibi soyabilirsin.

Liseye giderken hiç bir ilacın hiç bir sabunun başaramadığını bu karışım başarmıştır. Sabun falan hikaye.

Cevaplarınız için teşekkür ederim dediklerinizi denicem...

zamanında aynı dertden muzdaripdim hatta hala ufak tefek devam ediyor,çok krem ve ilaç kullandım ama son kullandığım ilaç ile bu dertden kurtuldum.
doktora git cildiye bölümünde "roaccutane" yazdır hatta doktora danış sonra kullanmaya başla,bikaç aya kurutup yokediyor.o kadar etkiliki dudaklarını bile kurutacak,yanında bepanten krem ile gezmek durumunda kalacaksın,saat başı dudağını kremliyeceksin :)
umarım işini görür...

kozmetik saçmalıklarla hiç boşuna vakit kaybetme. direkt bi aktara gidip kükürt sabunu al. şimdi istemem 2 ay sonra teşekkürlerini kabul ederim :)

Cevaplarınız için teşekkürler
Bulut59 kükürt sabununun bi zarari varmi acaba (yüzde kizariklik vb.) ?

Cevaplarınız için teşekkürler
Bulut59 kükürt sabununun bi zarari varmi acaba (yüzde kizariklik vb.) ?

ben kullandım eşim kullandı kardeşim kullandı hiç kimseden zarari olduğuna dair bişey duymadım. temel mantık aynı aslında. yüzü kurutuyor. ama sivilce ve akne tedavisinde çok başarılı ve ekonomik bir yöntem. günde iki kere yüzünü yıkaman yeterli.

Tamam sonrada teseskkür ederim ama simdiden teşekürler :)

Eğer ki yıllardır çektiğiniz suratınızda iz bırakan sivilceniz var ise Roaccutane kesinlikle öneriyorum. İnternet ki Yan etkileri fazlasıyla abartılı. Kremler, lazer tedavileri vs. çok hafif akneniz varsa belki işe yarar ama %90 bir işe yaramıyorlar. Roaccutane dediğim gibi yıllardır çıkan, iz bırakan akne durumu varsa tek çözüm.

Berkay3212 dediğiniz gibi yorumlar olumlu olmiyinca insan kullanmak istemiyo zaten bende o kadar çok yok....Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar