- Konu Yazar
Arkadaslar sigorta 124 lira tuttu ergoda
Sevincimi sizinle paylasmak istedim arkadaslar kuba cg 100 mu verip 250 kmde gt170r aldim motor beni memnun rengi turuncu resim sonra yuklerim herkese iyi aksamlar
İbre bozuk sanki 100 cclik makina 150 yapmaz anca dağdan düşmesi lazım
Hocam bugun motorla virajda yattım cok degil tabi ama lastikler kaydı asfaltta kalitesizdiHayırlı olsun kazasız belasız binmek nasip etsin Allah. Lastikleri bir kontrol
etmekte fayda var.
9000'de redline'a girmiş zatenMotorun hızı 9bin devirde 110 km GPS ölçümü redlina girilirse 130 görecek
dostum motor 13bin devir 9binde giriyor redlina zaten redlina sokmuyorum motoru 13 bin devirde 130 gorur cunku 150 cita ile adamlar 160 yapiyor otomobil gostergesinde inanamadik yani9000'de redline'a girmiş zaten10000 idevirde de 120 yapar daha da devirlenmez Cg motor sonuçta.
13 bin deviri Bajaj Pulsar'a bile çevirttirmiyolar 11 binde kesiciye giriyo. Su soğutmalı motor 13 bin devir yapamazken geliştirilmiş bir Cg motorun 13 bin devir yapması mantıklı mı.dostum motor 13bin devir 9binde giriyor redlina zaten redlina sokmuyorum motoru 13 bin devirde 130 gorur cunku 150 cita ile adamlar 160 yapiyor otomobil gostergesinde inanamadik yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------
Motorla 790 km yaptım 450 kmde 19.7 litre benzin aldım simdi 1030 kmde benzin yedege aldı motora gelirsek 5. Vitesde 90 - 110 ile giderken titresim cok az 9 bin devirden sonra artiyor 9binden sonrasi redlina zaten on fren iyi arka fren kötü cabuk kitliyor durdurmuyor motoru, en sagliklisi kompine fren motorun en kötü yanı kafa cok sallaniyor lakali bozuk yollarda far ile grenaj arasinda hafif bir ayrilma soz konusu ki düzgun asfaltta ip gibi gidiyor 95+ 95 km git gel uzun yol yaptik 2 kisi motor hiç öksurmedi sismedi motorun torku guzel uzun yolda 5. Vitese tak oğle git dik yokuslarda bile 4. Vitese gerek duymuyor saygilar
Asfalt değil lastikler kalitesiz bence. Manlung diye lastik mi olur![]()
dostum motor 13bin devir 9binde giriyor redlina zaten redlina sokmuyorum motoru 13 bin devirde 130 gorur cunku 150 cita ile adamlar 160 yapiyor otomobil gostergesinde inanamadik yani
evet lastikler kalitesiz ama yol tutuş çokta kötü değil. ama değişmesi lazım bence.
tamer o motor 13 bin gormez hacı ben paraladım 9 bin son çıkmadı. ama şu var titreşim için ön dişliyi büyüttüm 9 bin de 125 gösteriyor ibrede ama bakmadım gps falan.
Ev tipi basınçlı yıkamalar 2cm den eline tutsan bile acıtmıyo ama benzinliklerdeki makineler çok güçlü. Yıkama tabancasını bile zor tutuyosun elbet keser elini.Beyler dün motoru yikarken elim yağ oldu tayzikli suya cok yakindan tuttum elimi bir anlik dalginlik iste bicak gibi 4 cm derin kesik olustu dikkat edin