Istanbul ici honda bayi onerisi

Merhaba arkadaslar yeni motosiklete basliyorum ve motor almama cok az kaldi. Ekipmanlar tamam sayilir ufak tefek eksikler var.

Istanbul ici bir Honda bayisi onerebilirmisiniz? Hem satis hem servis.. biliorum herkes bu bayilerden cok sikayetci ama yapicak bisey yok gibi

anes motor hakkinfa bilgim var sadece kendimde gitmistim ve nispeten iyiydi

Tesekkurler

Honda Mototal'i öneririm ben oradan aldım ve gayet memnun kaldım servisinide aynı şekilde tavsiye ederim.

Anadolu Yakası için;
Satış Pendik Güngör Motor,
Satış Maltepe Konşuk Motor
Servis Kadıköy Mototal

Avrupa Yakası için;
Satış ve Servis Halkalı Anes motor

Benimde honda motosikletim varken şirinevler otosevere gidiyordum, hiç bir sıkıntım olmamamıştı.

pazarbaşı honda'dan hiç başım ağrımadı çok memnundum , Şimdi Yamaha'ya gectım servis'ten dolayı çok mutsuzum

Dogu bati honda umraniyede herzaman ilgililer serviste motorunuzun yaninda duruyosunuz herturlu sorularinizi cevapliyolar..

tesekkur ederim arkadasla. Bahstettiginiz bayilere kesinlikle ugriycam :)

Merhaba arkadaslar yeni motosiklete basliyorum ve motor almama cok az kaldi. Ekipmanlar tamam sayilir ufak tefek eksikler var.

Istanbul ici bir Honda bayisi onerebilirmisiniz? Hem satis hem servis.. biliorum herkes bu bayilerden cok sikayetci ama yapicak bisey yok gibi

anes motor hakkinfa bilgim var sadece kendimde gitmistim ve nispeten iyiydi

Tesekkurler

Satış heryerde aynı ,fakat Servis'te Ali Esengülü tek geçerim....Anes,Otosever büyük makineden anlamıyo (250cc üstü)...:bounce:

Arkadaslar motor bulamiyorum... butun bayileri aradim cogu bu sene daha gelmez diyor. Bazilari ise agustosta gene ara diyorlar. Nasil belli oluyor? Honda kafasina gore mi dagitiyo motorlari

Super Moderator
Özenden kask aldım, sahibi elit birisi, gayet samimi buldum.

Super Moderator
600rr ariyorum

ozen motor honda bayisi mi acaba? Hondanin websitesinde adi gecmiyor

Yani resmiyette bayi mi bilmiyorum ama eşek kadar Tabelası ve içeride sıfır km hondalar, dışarıda da envai çeşit motosikletleri var. Honda Yetkili Satıcısı imiş.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar