2.el motor alırken dikkat edilecek ilk konu.

2.el motor alırken dikkat edilecek ilk konunun borcu harcı haczi varmı onu arıştırmak demişler
Peki bunu nereden nasıl araştırabilirim. Haliyle motor almak istiyorum, satıcının borçlarını üstlenmek değil.

Super Moderator
2.el motor alırken dikkat edilecek ilk konunun borcu harcı haczi varmı onu arıştırmak demişler
Peki bunu nereden nasıl araştırabilirim. Haliyle motor almak istiyorum, satıcının borçlarını üstlenmek değil.

Motosikletin herhangi bir borcu/harcı vb. bir ödemesi bulunuyor ise, zaten satış gerçekleşmez, satışı yapılabilen bir aracın satış tarihinden önceki hiç bir borcu sizi bağlamaz, (Belki sonradan trafik cezası cikabiliyor oda bir ihtimal)

üstad önceki kullanıcının trafik cezası beni bağlar mı ki? Birde bu trafik cezası dediğin gibi noterde satıştaki tarih gecerli olmazmı

2. el motor alırken ilk olarak satıcının tipine bakacaksın. ağır apaçi, esnaf ağzı kullananlar, "ibreyi sona dayıyor abi" ciler, motorla ilgili bilgisi olmayanlar vs vs diye liste uzar gider. bunlardan motor alınmaz. sonra motoru beğenirsen harcına borcuna bakarsın.

2. el motor alırken ilk olarak satıcının tipine bakacaksın. ağır apaçi, esnaf ağzı kullananlar, "ibreyi sona dayıyor abi" ciler, motorla ilgili bilgisi olmayanlar vs vs diye liste uzar gider. bunlardan motor alınmaz. sonra motoru beğenirsen harcına borcuna bakarsın.
Sağol kardeş, iyiydi bu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar