bozuk yolda surus

Arkadaslar konuyla ilgili pek bilgim olmadigindan sormak istedim. Bozuk asfaltda surus yaparken nelere dikkat edilmeli?

Motosiklette bozuk asfaltda surus yaparken risk cok derecede artiyor mu?

daha cok merak ettigim sehirler arasi otobanlarda.. bazi yollar cidden cok kotu araba ile. Bile 90 ı gecmek suspansionlari aglatiyo.. motorda nelere dikkat etmeliyim?

Tesekkur ederim

İstanbuldada e5te çalışma var kazımışlar asfaltı yavaş gitmekten başka çare yok gibi

Genellikle gaz açarım ben.. Biraz cross gibi ne kadar yavaş gidersen o kadar çok hissediyorsun bozuklukları.. Tabi virajlarda yavaşlamaktan başka çare yok..

Normal süreceksin yani değişen fazla bir şey yok. :)
Sana tavsiyem ani manevra yapma, viraj alırken,düz giderken (Yer toprak,Mıcırlı ise) ön freni sıkma yapışırsın :)

Kızmakta istemiyorum ama kızmadan da geçemiyorum nasıl sürüceksin biniceksin gazlıcaksın yol aşırı kötüyse o şekilde gidemezsin yavaşlıcaksın daha ne ?

Bunlar tecrübedir tecrübe baktın ilerde mıcır var yada kum içine löp diye dal bak ne oluyo sonra anlarsın bu yolda nasıl gitmen gerektiğini

Kötü yol tarifine ve motorunun karakterine hatta lastik çapına göre değişir, toprak yol, serbest mıcır, yazın erimiş asfalt, yüzeyi pürüzsüz kaymak asfalt, kazınmış asfalt hepsinde strateji farklı çünkü.

Kızmakta istemiyorum ama kızmadan da geçemiyorum nasıl sürüceksin biniceksin gazlıcaksın yol aşırı kötüyse o şekilde gidemezsin yavaşlıcaksın daha ne ?

Bunlar tecrübedir tecrübe baktın ilerde mıcır var yada kum içine löp diye dal bak ne oluyo sonra anlarsın bu yolda nasıl gitmen gerektiğini

Sen duse kalka ogrenmissin galiba kimseye sormadan patakut girmissin kumun icine :) atarini anlayisla karsiliorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar