XXL Beden Yazlık Mont İhtiyacı Olan ?

Listeyi yaptım bu akşam 00:00 yazacağım son eklenenlerle, kısmet olan arkadaş bana özelden adresini gönderir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:02 ----------

son 100 dakikada oluşacak ek katılımlara göre kura çekip gece yarısı yazacağım sonucu ...

Super Moderator
Bence hiç montu olmayan gerçekten ekonomik olarak rahatsız insanları dahil edin, kışlığım var yazlığım yok olayı pek hoş bir durum değil hiç olmayanın yanında.

Bütçe bakımından zor günler geçirdiğim için açıkçası sadece kask ve dizliklerim var dizlikleride sağolsun bir arkadaş hediye etmişti. İhtiyacım olmasa inanın yazmazdım. Umarım gerçekten ihtiyacı olan birine çıkar.

kışlık var içinde pişiyorum birde yazlık olsun ne demek ya. yaptığınız çok ayıp bişey. bende motosikleti ilk aldığımda param yetmemişti ekipman almaya. bi kaç ay sadece kaskla dolaştım. gerçekten hiç mont olmayıpta alamayan birisine gider inşallah. montu alacak durumu olupta bilerek gerek yok almayım diyenede gitmesin kardeşim.

Arkadaşlar mont onurkcbs arkadaşımıza kısmetmiş, adresi bekliyorum :cat:

@pcmnyk ; aynen öyle oldu ...
Bu arada eğer arkadaşımız bugün boyunca benimle irtibata geçmemiş olursa yedek belirlediğim arkadaşa yazacağım özelden ve kendisine göndereceğim montu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------

Bazı şeyler gerçekten kısmetle :)
Yarından sonra şehir dışında olacağım için montu 1.yedek tozluklu arkadaşımıza kargoluyorum, hayırlı günlerde kullansın :cat:

Son düzenleme:
sanırım yakında ben de bu kervana katılacak gibiyim :) yazlık montumu aldığımda 116 kg idim. Şimdi 96 kg yim ve üzerimde yavaş yavaş oynamaya başladı 90 nın altına indiğimde söz ben de hibe edeceğim :D

Geç gördüm başkasına kargolamış arkadaş. Ancak eve gelebildim :( Sağlık olsun genelde kısmetsizim zaten. Güle güle kullansın arkadaş . Güzel bir hayır işlediniz. Tekrar çok teşekkür ederim.

Bu arada eğer kullanmadığı fazlalık olarak duran XL ve XXL montu olan ve 44 numara bot veya hanım için artçı kaskı olan arkadaşlar var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. S beden montta olabilir hanım için.

Son düzenleme:
onurkcbs ; tozluku kendisine olmazsa sana ulaştırır montu, ikiniz de Keşan'dasınız :)

İhtiyaç sahibi birine çıksa daha iyi olurdu sonuçta kura, çıkan kişiye hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar