Arkadaşlar ben geleceğim dedim ama dün iş çıkışı motosikletim ile kaza yaptım bu yüzden gelemeyeceğim ismimi silebilirmisiniz...
Geçmiş olsun. Ciddi birşey var mı?
saolasın kardeş.. viraj sonunda daha bitmeden sağdan katılan araç yüzüme baka baka girince birde geniş alınca bütün yolu dikine kapatınca mecbur ufak bi fren yaptık ki pcx'in stok lastiklerinin gazabını bizde tattık. motordan ayrılıp 3-4 takla attım yerde bi sağ ayak bileğinin dış taraftaki kemiği asfalta vurduğumdan şişti iş kıyafetleri vardı bot olmayınca kırıktan şüphelendim de çok şükür filmlerde bişey olmadığını yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi de kolların dirsek altını oynatmakta zorlanıyorum ve sol el bilekte ağrı var. acildeki doktor bide pazartesi gel ortopedi doktoru baksın dedi ama bakalım pazartesi netleşcek. şimdi kolları ağzıma götürecek kadar bile kıramıyorum dirsekleriyemeği başkası yediriyo sigarayı başkası içiriyo falan bakalım hayırlısı..
ama şunu da anladım benim tarzım cruiser![]()
İftar menusu almasam cay icmek ve tanismak amacli katilsam bir problem olur mu?
ben berkay (sao)ikimiz golcuk degirmendere migrosta toplanma alani olarak belirledik 18 30 da hareket edip topcular iskelesinden ist gelen arkadaslari karsilayip mekana dogru hareket edicez bekleriz. sizlerideben sakaryadan 3-4 motor gelmeyi planlıyorum, yol üzerinde buluşma noktası olursa, katılabiliriz. grup sürüşü eğlenceli oluyor![]()
Herkese merhaba İstanbul anadoludan katılacak olanlar için bir toplanma alanı ayarlanırsa iyi olur.Limana kadar yanlız mı gideceğiz?
Ben de Gölcük'ten Geleceğim Çok İyi Olur Orada Buluşmak.