Ben eskişehirde kendim yaptırdım 2015 model mondial z-one-s motosikletimi hepsi dehil 500 lira tuttu. Tabi yaşım 20 olduğu için sigortası biraz tuzlu oldu
Ankara polisinin sitesinden net yazdığını gördüm, evet öyleymiş. İstanbul'daki sitede yarım yamalak yazmışlar, anlaşılmıyordu.
http://www.ankara.pol.tr/sayfalar/trafik_tescil_islemleri.aspx
Bende 0 motorum için ruhsat ve plaka işlerini kendim yaptım.ilk önce bayinin verdiği evraklarla sigortacıdan fiat alıpen uygunu ergodan 240 tl yaptırdım.yaş 37 şehir İstanbul. Sonra emniyet şubesinden randevu alıp evrakları verdim.ek,1 istemediler.bayinin faturası,kimlik fotokopisi ni istediler.178 tl tescil parası verdim bana ruhsatımı ve ufak kağıt verdiler,onda plakamın numarası yazıyordu.onunla şoförler odasına gidip plakamı aldım.benden 13 tl ücret aldılar.hepsi bu kadar.iyi günler.
Selam,
Hangi emniyet şubesinden çıkarttınız, bazı kişiler Ek-1 istemiyor demiş bende almadan gideyim diyorum umarım sıkıntı olmaz.
Plakayı nereden aldınız, Adres olarak?
Selam,
Hangi emniyet şubesinden çıkarttınız, bazı kişiler Ek-1 istemiyor demiş bende almadan gideyim diyorum umarım sıkıntı olmaz.
Plakayı nereden aldınız, Adres olarak?
Aleykümselam arkadaşım.Ben üsküdar şubesinden yaptım işlerimi.memur beye özellikle sordum ek-1 evrak istiyormusunuz diye.?,hayır istemiyoruz dedi.sonra bana bir kağıt verip bunu doldurmamı istedi,adres bilgileri ve motor bilgileri hakkında sorular var kağıtta.plakayı nerde çıkartıcağımı sordum bana bağlarbaşı meydanda plaka basım yeri olduğunu söyledi.bende hemen oraya gittim,arkadaşa elimdeki kâğıtı verdim.kendisi bana burada motor plakası basılmadığını sadece beşiktaş ve ümraniyede basıldığını söyledi.ümraniye ilçe emniyet müdürlüğünün aşağısında bellona mağazasının üst katında şoförler odasında basıldığını öğrendim.burası ümraniye sondurak diyede geçiyor,eğer minübüs veya otobüsle gelirsen.beşiktaşın neresinde dye sorarsan onu bilmiyorum.kolay gelsin.
Bugün plaka ruhsat çıkartmak için şubeye gittim ama ne yazık ki EK 1 halen isteniyor!!![]()
Selamlar anadolu yakasında plaka nerede basılıyor