- Konu Yazar
malumunuz şu anda eşim ile beraber 2 aet motorumuz var biri SL250 biri R25 iki motoruda aynı renklerde yaptırmayı düşünüyorum. boyatmak satış sırasında problem çıkarır diye tutturdu herkes. boya takıntısı bana saçma geliyor ama neyse. neymiş efendim boyanırsa insanlar bir sıkıntı oluğunu düşünebilirmiş. yahu bu motorlar zaten durduğu yerde bile çiziliyor. otoparka bırakıyorsun adamlar içeride yer değiştirmeye kalkarken kuyruğunu sütuna çarpıyor, adam dibine park ediyor kapı açarken çarpıyor, ailesi ile adam otoparka geliyor çocuğu veya kendisi merak edip motora yanaşıyor hele birde parmağında alyans varsa depo çiziliyor.... daha örnek çok....
neyse ben ilk resimdeki modeli uzun zamandır gözüme kestirmiş idim. daha sonra r25 konusunda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine girdiğim sitede beğendiğim dizaynın onlar tarafından yapıldığını öğrendim. siz hangisini beğendiniz?
en önemli soru bunu istanbul içinde yapabilecek bir yer biliyor musunuz? farklı dizayn tavsiyeleriniz var mı? hangisini daha çok beğendiniz?

neyse ben ilk resimdeki modeli uzun zamandır gözüme kestirmiş idim. daha sonra r25 konusunda bir arkadaşın tavsiyesi üzerine girdiğim sitede beğendiğim dizaynın onlar tarafından yapıldığını öğrendim. siz hangisini beğendiniz?
en önemli soru bunu istanbul içinde yapabilecek bir yer biliyor musunuz? farklı dizayn tavsiyeleriniz var mı? hangisini daha çok beğendiniz?