Acun- Kawasaki H2 -Survivor

Bende izledim,hız denemesi yapacam dediğinde direk aklıma acaba ekipman giyecek mi sorusu geldi,kaskı taktı dedim tamam akıllanmış sonra bi baktım şort ve parmak arası terlik !

http://www.acunn.com/video/survivor/dominik-yollarindan-acun-ilicali-ruzgari-motorla-hiz-testi-yapti/482491?csface=1

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bravo acuna motora devam.

Görmemişliğin daniskası. Tamam aldın motoru. Kask mask yok, parmak arası falan takılıyosun. Bizede malzeme çıkıyor bok atmaya. İyide millete ne senin motorun yaptığı süratlerden? hemde yol kapalıyken?

Şileye de bekleriz Acun bey... Ama ekipman tam olmadan gelme. Sıkıntı olma bize....:queen:

(Bu son cümleyi apaçi bi abimiz dedi. Ben değilim yani..:queen:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
niye sadece kask taktığını söyle düşündüm. 300 ile giderken düşerse ekipmanın kendisini kurtarmayacağını bildiği için kasktan başka bir ekipman giymemiş. kaskı kafaya takması ise beynini korumak için değil. gözlerini o hızlarda rüzgara karşı açabilmek adına giymiş.

kaskı takmasına takmış ama double d bağlantının sadece çıtçıt kısmını kapatmış, rüzgarda bile çıkar o kask kafasından :)

Sadece kask takmış. Ulen ne cesur bu adam bee..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Kaskıda takmazdı da rüzgarı almayım diye takmıştır.

ben acun olsam h2r alırdım. arada kağıt üstünde 116bg fark var :) sonuçta bu acun değil mi. h2r yi de kolayca alabilirdi :)

o değilde bu motor 300 yapıyorsa h2r 400 mü yapıyor. anlamadım bu işi :sunny:

mahalledeki mondialciler bunlardan özeniyor. ondan sonra ölümler başlıyor. ya sen acunsun örnek olacagına köstek oluyorsun davaya. yazıklar olsun yerim onun parasını ya. para neki h2nin ? sokaga cık ortalama bi alman araba o kadar zaten abartmayın sunu

düz yolda

ona bakarsan Metin Şentürk de dünya rekoru kırdı hemde görmeyen gözüyle. düz yolda herkez basar. yiyorsa gelsin ters şeritte kontak kontağına salalım:queen:

(son yazdığım mecazdı dikkate almayın :) )

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT
Aferin gelişme var Acun'da.. Kask'la tanışmış nihayet..

bu adam sonuna parmak arası terligi ve kaprisi ile motor üstünden düşüp ölecek ve yine motorsiklet tehlikeli diyecekler. işte ozaman küfre başlıyacagım bende.

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
300 le normal asfaltta giderken full koruma olsa ne fark edecek ki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar