- Konu Yazar
Merhaba, forumdaki ilk konumu açıyorum bir hata yaptıysak şimdiden affola. Yaklaşık 11bin km ve 1 buçuk senedir motosiklet sürüyorum, gis akademiden hakimiyet eğitimi de aldım artık yol eğitimine gitmeden önce motoru bir tık yükseltme niyetim var. Yaptığım km'nin %90 civarı ev iş arası; otoban=>E5=>2. köprü yolu=>otoban şeklinde olduğu için benim emektar YBR 100km hıza gelince benden artık bu kadar diyor
aslında bu da benim için kâfi ama yol boş olunca tır 120km ile arkadan kornaya basarak geliyor ve kaçacak yer arıyorum resmen :jocolor: bütün derdim bu duruma düşmemek için en az 120 - 130 km yapabilen bir motosiklet almak.
Hakimiyet eğitimini aldığım Boğaç hoca ile uzun konuşmalar sonucunda 185 boy ve 80 kiloya göre cep yakmayacak motosikletin Honda Crf 250 L olduğuna anlaştık. Sonra videoları gördükçe bende bir Supermoto merakı oluşmaya başladı, durduramıyorum resmen sürekli yazılar okuyorum (tam anlayamasam da yabancıları da okumaya çalışıyorum), videolar izliyorum, sm dönüşümleri inceliyorum ve beni kim zehirledi bilmiyorum ama "o Crf sm olacak" diye bir süreç içine girdim :cherry: şimdi bulduğum yollar;
Hakimiyet eğitimini aldığım Boğaç hoca ile uzun konuşmalar sonucunda 185 boy ve 80 kiloya göre cep yakmayacak motosikletin Honda Crf 250 L olduğuna anlaştık. Sonra videoları gördükçe bende bir Supermoto merakı oluşmaya başladı, durduramıyorum resmen sürekli yazılar okuyorum (tam anlayamasam da yabancıları da okumaya çalışıyorum), videolar izliyorum, sm dönüşümleri inceliyorum ve beni kim zehirledi bilmiyorum ama "o Crf sm olacak" diye bir süreç içine girdim :cherry: şimdi bulduğum yollar;
- Cbr jant, dişli, fren diski ve kaliperi ile bütçe dostu bir şekilde çözmek. (bunu yabancı forumda okudum, crf250l'de oluyor mu tam emin değilim)
- Excel jant ile tornaya sokup fazla bütçeyi sarsmadan ve şekilli bir biçimde çözmek. (sahibinden de buldum jantı ama tornaya sokmadan crf250l'ye olmaz o dedi satan kişi)
- Warp9 Jant'ı yurt dışından bir şekilde getirip bunlarla hiç uğraşmayıp para var huzur var demek.