Önce bi yukarda yazdiklarimi oku da ondan sonra yorum yaz okey zaten yarin ustaya goturecegimi belirtmisim. Merakimdan buraya da sordum bilgili biri varmi diye. Boş şeyler yazmayalim lutfen.
bak, görebildiğim kadarı senin yazdıklarını okuyan herkes başka birşey düşünmüş... olağan olarak herkes daha önce karşılaştığı ve/ve ya forumlardan aklında kalanı paylaşmış. olağan olanı da bu.. benim aklıma paylaşılmışlardan ikisi geldi ama yazmadım bile ne yazıcam senin gibi kuyuya taşa atana..
şimdi; bujinin resmini koymamışsın; buji dişlerinin halini bilmiyoruz; buji yuvasının ne uzaktan resmi var, ne de flaş mılaş bir ışıkla içini gösterir resmi yok!.. motorun yanında değiliz parmaklayalım, kontrol edelim..
Ondan sonra kalkıp diyorsun ki böyle böyle bişiler oldu ne olurmuştur? kardeşim sen aslında bizim ortaya sallamamızı istiyorsun...
biz buradan sallayalım sen de orada sahuru beklerken ohh de içinden, kuyuya taşı bir attım; bir de gaz verdim uğraşıp dursunlar!..
sonra da kalkıp diyorsun ki "boş şeyler yazmayalim lütfen".
farkında mısın bilmiyorum ama boş olan senin açtığın, temelsiz, dayanaksız konu ve sensin!.. anlatabildim mi yoksa sen gene de anlayamadın mı?