Honda cbf 150 kısa far yanmıyor acil yardim...

Arkadaşlar motorumun kısa farı yanmıyor geçen aksam yolda giderken birden karardi ve daha yanmadı.uzun far ile eve geldim şuan uzunlar yaniyor. Ampulü değiştirecek olsam serviste orjinal ampulü ne kadara değiştirirler. Veya beyaz ampul taktirsam ne kadar tutar ve önerebileceğiniz ampul markası ve fiyatı nedir. Yardımcı olursanız çok memnun kalirim ...motor honda cbf 150...

Far ampulü kalitesine göre 5 tl ile 30 tl arasında fiyata sahiptir ortalama. Tabi ben 70 tl olanını da bulmuştum. Bunun için servise gitmenize de gerek yok, dendiniz değiştiriverin.

İki vida sonrasında ampule ulaşabilirsiniz muhtemelen, ampul taş çatlasa 20tl'ye herhangi bir motorcudan bulunabilir.

Orjinal ampul diye bir şey yok. Osram, Philips gibi düzgün marka aynı özellikte ampulü kendin takabilirsin.

Kendimiz değiştirecek olsak granaji falan sökmeden kafaligin iç kısmından ampulü çıkarmaya çalışsak çıkarmı yani ampul vidalı falanmı yoksa çekince cikarmi

Kendimiz değiştirecek olsak granaji falan sökmeden kafaligin iç kısmından ampulü çıkarmaya çalışsak çıkarmı yani ampul vidalı falanmı yoksa çekince cikarmi

Ampullerin dışında bir tel olur yerinde sıkıca durmasını sağlayan; kastırarak tutar, vidalı değil yani. Ampule dıştan ulaşınca önce o tel tırnaklarından kurtarılıp sonra ampul dışarı çekilir.

Çok tesekkur ederim simdi sıra uygun fiyata iyi bir beyaz ampul almaya

aynısı başıma geldi beyler, ben ne yapmalıyım şimdi?

ulan öğlen arkadaşın birisi motorumu övdü, akşamına ampul patladı mk. ne kadar kem gözlü birisi imiş!!

bizim ampullerin beyazı var mi beyler acil yardimmmm.

bir de, kendim söküp takabilir miyim??

aynısı başıma geldi beyler, ben ne yapmalıyım şimdi?

ulan öğlen arkadaşın birisi motorumu övdü, akşamına ampul patladı mk. ne kadar kem gözlü birisi imiş!!

bizim ampullerin beyazı var mi beyler acil yardimmmm.

bir de, kendim söküp takabilir miyim??

Gösterge yanındaki siyah kapağı sökün. Altta farın orda toz kapağı var kauçuk. Onu da az kenara çekin. Duyu elinizle sola doğru çevirip çıkarın. Farı değiştirip aynen takın. Tavsiyem narva marka 35 w ampul. Her markayı denedi narvanın kısası diğerlerinin uzunu gibi aynı. Beyaz falan iş değil.

Led alacaksanız da onun da bizim duya olanının kalitesi iyi değil.

Gösterge yanındaki siyah kapağı sökün. Altta farın orda toz kapağı var kauçuk. Onu da az kenara çekin. Duyu elinizle sola doğru çevirip çıkarın. Farı değiştirip aynen takın. Tavsiyem narva marka 35 w ampul. Her markayı denedi narvanın kısası diğerlerinin uzunu gibi aynı. Beyaz falan iş değil.

Led alacaksanız da onun da bizim duya olanının kalitesi iyi değil.

teşekkür ederim.

Hiç bir şeyi sökmenize gerek yok.sakın ha.
Elinizi farın arkasına atın. Orada su geçmemesi için yumuşak plastik bir kapak var. Onu çekin gri renk duyu göreceksiniz. Onu sola çevirin duyu kendinize çekin. Ampulu değiştirin tekrar dutu takıp kapağı kapatın. Cbf 150 de far ampulu sık patlıyor. Uzun yola giderken yedek alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar