7 bin tl ile ne yapılır

Mondial vultre begeniyorum demissin anladigim kadarıyla dikkat ceken bir motor istyosun ama vultre bende ilk baslarda alacaktim gittim yanina ufak tefek bise tekerler kucuk kendi ciliz chopper a benzetilmeye calisilan bir naked, alacaktim sonra dedim bunu alicama birazdaha bekliyeyim cbr alirim dedim alma arifesindeyken tvs yi gorunce cok guzel geldi acikcasi alicagim cbr sahibi bi sorun cikarirsa direk tvs alicam

Mondial vultre begeniyorum demissin anladigim kadarıyla dikkat ceken bir motor istyosun ama vultre bende ilk baslarda alacaktim gittim yanina ufak tefek bise tekerler kucuk kendi ciliz chopper a benzetilmeye calisilan bir naked, alacaktim sonra dedim bunu alicama birazdaha bekliyeyim cbr alirim dedim alma arifesindeyken tvs yi gorunce cok guzel geldi acikcasi alicagim cbr sahibi bi sorun cikarirsa direk tvs alicam

boyum 180 kullanırım bayide görmem lazım olmassa mondial diğer sürümlerede bakıcam bayide peşin ödeme ile alıcam hediyemide istiyecem vermezlerse motoru almam huyumdur hediye isterim vermezlerse gerçekten almam ben dağlık alanalra falan geziye çıkıcam pazar günleri akşamlarıda gezerim arkasına güzel bir çanta koyucam

Ben malzemelerimi çinden aldım internet üstünden. 2 mont 1 zırh, 2 bot, 1 pantolon, 4 eldiven. Geri kalan dizlik falan burdan aldık 30 lira falan çünkü. Montlar 60$, botlar 50$, eldivenler 10$ dan başlıyor. Gelmesi biraz zaman alıyor ama geliyor bir şekilde. Motor dersen ona birşey diyemem git bak otur üstüne fırsat olursa test et zevkine göre olanı al.

Ben malzemelerimi çinden aldım internet üstünden. 2 mont 1 zırh, 2 bot, 1 pantolon, 4 eldiven. Geri kalan dizlik falan burdan aldık 30 lira falan çünkü. Montlar 60$, botlar 50$, eldivenler 10$ dan başlıyor. Gelmesi biraz zaman alıyor ama geliyor bir şekilde. Motor dersen ona birşey diyemem git bak otur üstüne fırsat olursa test et zevkine göre olanı al.

bende onu merak ediyodum acaba nasıl alıcam çinden güvenmiyorum kapıda ödeme varsa yaparım varmı ?

boyum 180 kullanırım bayide görmem lazım olmassa mondial diğer sürümlerede bakıcam bayide peşin ödeme ile alıcam hediyemide istiyecem vermezlerse motoru almam huyumdur hediye isterim vermezlerse gerçekten almam ben dağlık alanalra falan geziye çıkıcam pazar günleri akşamlarıda gezerim arkasına güzel bir çanta koyucam

Bende 180 boy 90 kiloyum ybr daha buyuk bundan

cbr 125 alabiliriz dostum. ben kemer ayko tarafında oturuyorum akşam müsaitsen gel sohbet ederiz.

Motosikleti
Dominar 250
ben olsam z-one-s 180
zAX5a4.jpg
[/url][/IMG]

updullah mondial 150 z one gösterge ibre otomatik vites falan gösteriyomu kaçta ? ona karar verdim galiba

Mondiale girme dostum.
kotu motor oldugundan falan degil ne oldugu umrumds degil.
sunu soyluyorum ki , mondial alirsan seneye o motoru satarken 2 bin zarar edeceksin.
honda cbf , yamaha ybr al 2. El.
Ne zaman istersen aldigin paraya satarsin.

Parayi zor kazanan bir arkadasa benziyorsun , senin icin en guzeli bu olur.
ybr yuvarlak far klasik motor tarzinda duruyor. Begenirsen onlardan bakabilirsin.

Bosu bosuna 125 cc bir sene sonra bikacagin motora hem de uzun surede kazandigin parayi gomup 2000 tl ni cope atma.

YBR125

CBF 150

150 MR Vulture

bunlar var aklımda hangisi yakışıklı haha karizmatik bir türlü çözemedim üçünde güzel mondıal biraz eksik ama fiyat açısından iyi net bir resim bulamadım

bana yakışıklı gelen sana gelmeyebilir. sana yakışıklı gelen bir başkasına gelmeyebilir. burada sana yakışıklı gelmesi esas.

Selamlar,
Ömer

Mondiale girme dostum.
kotu motor oldugundan falan degil ne oldugu umrumds degil.
sunu soyluyorum ki , mondial alirsan seneye o motoru satarken 2 bin zarar edeceksin.
honda cbf , yamaha ybr al 2. El.
Ne zaman istersen aldigin paraya satarsin.

Parayi zor kazanan bir arkadasa benziyorsun , senin icin en guzeli bu olur.
ybr yuvarlak far klasik motor tarzinda duruyor. Begenirsen onlardan bakabilirsin.

Bosu bosuna 125 cc bir sene sonra bikacagin motora hem de uzun surede kazandigin parayi gomup 2000 tl ni cope atma.

150 Z-ONE şuan kampanyada 4.389 üç yıl kullanırım en az ondan öncede değiştirmem zaten üç yıl sonra yamaha mt serisi alıcam şimdilik işimede uygun görünüşüde güzel dediğin motorlara karar vermiştim ama neden bu mondial zarar ediyor onlar etmiyor doğruu git gelde kaldım içimdeki ses al mondialdede kar edersin diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:23 ----------

bana yakışıklı gelen sana gelmeyebilir. sana yakışıklı gelen bir başkasına gelmeyebilir. burada sana yakışıklı gelmesi esas.

Selamlar,
Ömer

evet ama kalite fikir falan bir ipucu verirsiniz o yüzden yazdım kalite için yoksa bayiye gider bakarım

Bende Mondial var 2250 liraya almıştım 3. yılını bitirdim hâla gaza bastın mı gidiyor frene bastın mı asfalta çakılır gibi anında duruyor. 2250 liraya daha ne olsun :cherry:

Eğer ben senin yerinde olsam.
2000TL civarı 1990-1991-1992 şasisi sağlam (motor, şasi, evraklar sağlam, gerisi önemli değil) jawa alır. ( Anadoludan 200TLye kargo ile gelir)

2000TL/3000TL daha harcanarak cafe racer a çevirir. ( İlla kendin yapmana gerek yok, artık bu işi yapanlar var. )
2000TLyide kendi istediğim biçimde harcardım.

Not: motosiklet sürmeyi bildiğini, ehlietin olduğunu ve hafta sonu gezicem ,motorum şekil önümden çekil ruh halinde olduğunu varsayıyorum.

Son düzenleme:
Bende Mondial var 2250 liraya almıştım 3. yılını bitirdim hâla gaza bastın mı gidiyor frene bastın mı asfalta çakılır gibi anında duruyor. 2250 liraya daha ne olsun :cherry:

ben zaten mondiale göveniyorum inşalalh hediyemide verirler yoksa almam tüm bayileri tek tek gezerim :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Eğer ben senin yerinde olsam.
2000TL civarı 1990-1991-1992 şasisi sağlam (motor, şasi, evraklar sağlam, gerisi önemli değil) jawa alır. ( Anadoludan 200TLye kargo ile gelir)

2000TL/3000TL daha harcanarak cafe racer a çevirir. ( İlla kendin yapmana gerek yok, artık bu işi yapanlar var. )
2000TLyide kendi istediğim biçimde harcardım.

Not: motosiklet sürmeyi bildiğini, ehlietin olduğunu ve hafta sonu gezicem ,motorum şekil önümden çekil ruh halinde olduğunu varsayıyorum.

:thumright yok saol uğraş dur olmaz öyle uzun sürer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar