Biber gazi filan hikaye al bir tane muşta burna hafif dokunuş yaptinmi iptal zaten adam bende 6 senedir muşta ile geziyorum etraf çakal dolu çünkü .
Onuda alayım ben muşta da alayım o zaman :cherry: yanlız polis çantamı bi kontrol etse, içinde şok cihazı, muşta, biber gazı görünce ne düşünür acaba, cici cici akıllı küçük kız modunda baksam paçayı kurtarır mıyım ki :sunny:
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:06 ----------
Yeter biber gazı işte bişey oldumu azıcık sıktın mı zaten adam saatlerce iptal
ya da daha çok sinirlenip daha fazla saldıraya geçer, hayır bana birisi sıksa, can havliyle ufak bi kız çocuğu ebadından, kocaman hulka dönüşürdüm bir an ::arrow::
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
Videoyu izledim ben baya yeterli :queen: bunlar stunt gun diye geçiyor nefsi müdafayı kanıtlayamazsanız silah kullanımına denk , adli tutanak tutulursa sıkıntı yaşayabilirsiniz. Taşıma ve Türkiye'de nasıl tedarik ediliyor bilmiyorum malesef
Stunt gun amerika da 5 kişinin ölümüne sebep olmuş :santa: yok yok istemem ondan!
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Üstüne biraz daha koy bunu al TR de magandalardan anca bununla kurtulabilinir
http://www.tufekpazari.com/product.php?id_product=116
Alım almasına da çantama sığmaz, birde pembesi olsa neyse, birde ağırdır bu, birde adamı öldürür bu ama hayır ben öldüremem ki, dolayısıyla; öldürmeyen acı güçlendirir tarzında ağırlığı ile kas yaptırır bu bana, sonra ben kaslarıma güvenirim, sonra onla kendimi koruyabilirim, tamam oldu bu iş :flower: