askerlik yolu gözüktü

Agustosda Askerim Artık Uzun Bİ Süre Yokum Ortalıkta. İyisiyle Kötüsüyle Herkez Hakkını Helal Etsin :king::king:

Super Moderator
Asker gidecek, geri gelecek diyoruz :) Muhabereci olmaya bak.. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı tezkereler,sende hakkını helal et bize :)

nasıl yani nasıl olacaz o dediklerini ?. Bu Arada herkeze teşekkürler

Ben 6 ay yaptım son 1 ay geçmek bilmedi ama uzun dönem yapınca kendini ona göre ayarlarsın. Vatan borcu bu yapacak bişey yok :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlısı ile git ve uzman olarak kal....:p

Hayırlı Tezkereler güzel insan. :)

-Benim bildiğim Tankçı olma, Piyade olma.

-Yaptığın bir meslek varsa mutlaka belirt. Ortalarda bulunmaktansa bir yerlerde görev almak iyidir.

-Eğitimden kaçma keyif almaya bak. Şekilli vücut yaparak geri dönersin. :)

Allah kurtarsın dostum. Malesef vatan borcu adı altında cigeri 5 para etmez adamların karsısında mum gibi duracaksın. Ne derlerse emredersin cekeceksin. 1-2 pırpırı olan adamların egolarını tatmin edeceksin. Umarım jandarma cikmistir ki yapabilecegin en iyi askerligi jandarmada yaparsın. Hayırlı teskereler

Agustosda Askerim Artık Uzun Bİ Süre Yokum Ortalıkta. İyisiyle Kötüsüyle Herkez Hakkını Helal Etsin :king::king:

Şanslı olsaydın trafik ışıklarında kendisine yaşil ışık yanarken geçen yayaya çarpıp kaçardın.
yaya orda canını teslim eder katil olur fakat 8 de 8 suç yayaya yüklenir berat ederdin.

Şanslı olsaydın doktordan testis kanseri raporu alır askere gitmezdin. Ama evlenip 3 tane çocuğun olurdu.

Şanslı olsaydın hemen senin işine yarayacak bir yasa çıkartılıp ziraat bankasına 30.000 TL cik yatırıp vatani görevini tamamlardın.

Acaba bunları uydurdummu yoksa bu gerçekmi.

şimdiden hayırlı tezkereler korkulacak bir şey yok oradaki askerlerde senin gibi vatan hizmetinde.

Vayy apachi askere gidiyor demek. byy :king:

eskidendi onlar şimdi o eski halimden eser yok :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------

Hayırlı Tezkereler güzel insan. :)

-Benim bildiğim Tankçı olma, Piyade olma.

-Yaptığın bir meslek varsa mutlaka belirt. Ortalarda bulunmaktansa bir yerlerde görev almak iyidir.

-Eğitimden kaçma keyif almaya bak. Şekilli vücut yaparak geri dönersin. :)

o senin güzelligin salih abim <3 . Hayırlısı artık ankara düşersem ziyaretime gelirsin artık ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

Şanslı olsaydın trafik ışıklarında kendisine yaşil ışık yanarken geçen yayaya çarpıp kaçardın.
yaya orda canını teslim eder katil olur fakat 8 de 8 suç yayaya yüklenir berat ederdin.

Şanslı olsaydın doktordan testis kanseri raporu alır askere gitmezdin. Ama evlenip 3 tane çocuğun olurdu.

Şanslı olsaydın hemen senin işine yarayacak bir yasa çıkartılıp ziraat bankasına 30.000 TL cik yatırıp vatani görevini tamamlardın.

Acaba bunları uydurdummu yoksa bu gerçekmi.

şimdiden hayırlı tezkereler korkulacak bir şey yok oradaki askerlerde senin gibi vatan hizmetinde.

pek bişey anlamadım ama yinede sagol :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar