Devirecek kadar yatmak üzereyken orta sehpa sürtüyor tecrübeyle sabittir
ben michelin'lerle yaptım otoparkta, fabrika lastikleriyle çok fazla tavsiye etmem ...
Devirecek kadar yatmak üzereyken orta sehpa sürtüyor tecrübeyle sabittirben michelin'lerle yaptım otoparkta, fabrika lastikleriyle çok fazla tavsiye etmem ...
Ben de eğimde park ediyorum yan sehpada, ama temizlik, zincir temizlik/ yağlama için orta sehpa şart![]()
merhabalar ben kendi motorumda led far kullanıyorum 3lü ikisi kısa üçü birden uzun oluyor, kendinden fanı var. ürün 50 tl aldım. takılması biraz sorun oldu yuvası uygun olmadığı için ama usta bişeyler yapıp güzel oturttu. tavsiye ederim aydınlatmadı ciddi gelişme oldu.becerebilirsem benim de orta sehpaya alıp bi bakımını temizliğini yapma hayalim var :cherry: Bu arada hocam far konusunda bilgi verir misiniz? Orjinal ampul çok kötü ışık veriyor yeterince aydınlatmıyor değiştirmek istiyorum tercihim sarı ama yetersiz olacaksa led de olabilir. Ampulün özelliği önemli midir nasıl bi ampul takmalı bu alete hiç bi bilgim yok 'aydınlatırsanız' sevinirim :cherry:
arkadaşlar...2014 hyosung gv 250 8400 km de 10000 tl ye satıyorum pazarlıksız... sıfır gibi makine yalnız bugün son gün ilgilenirseniz 05427351010
sl 150 makinede çok titreşim var,balansör yok o makinelerde ,aldıkdan sonra keşke 1000 daha verseydim 200 alsaydım diyeceksin![]()
İşte o da sıkıntı, satıcı balansör var dedi ama :cyclopsan
Ya arkadaş piyasası çok kötü motorun. Adamn biri 6800 TLye ilan koymuş 6100 e ücretsiz kargolu hediyeli sıfır veriyolar diyorum adam da diyoki ben plaka yaptım yeaa. iyi hadi 6500 olsun diyor.
bir sazan daha da 6000 koymuş aradım makina alalı 2 sene olmadı 6000 son ! diyor. Sen makinayı aldığın dönemde 5400 civarıydı zaten. senelerce kullan motoru yan yatır, eskit parçaları sonra sıfır aldığından daha üstüne sat ?
CBF-Ybr gibi maşallah makina, gitgide değerleniyor..
Aklımda 2015 sıfır almak vardı fakat ekipmanı tamamlayamıyorum. Ekipmman için 2.000 yetmedi.
Bu gidişle sl150 alacağım sanırım, biri 4.000 e satıyor temiz, 3700 e çekerim gibi.. geri kalanıda ekipmanla tamamlıcam.