canerol Katılım 5 Haz 2011 Mesajlar 2,546 29 Haz 2015 #2 konu başlığını görünce hemen bu foto geldi aklıma ama paylaşmayayım diyordum geçen böyle bişe paylaştım uyarı aldım.sende uyarılacaksın :queen:
konu başlığını görünce hemen bu foto geldi aklıma ama paylaşmayayım diyordum geçen böyle bişe paylaştım uyarı aldım.sende uyarılacaksın :queen:
MetinK. Katılım 8 Nis 2012 Mesajlar 720 29 Haz 2015 Konu Yazar #3 canerol' Alıntı: konu başlığını görünce hemen bu foto geldi aklıma ama paylaşmayayım diyordum geçen böyle bişe paylaştım uyarı aldım.sende uyarılacaksın :queen: Genişletmek için tıkla ... Ne İçin Uyarı Alıcamki; Konu Dışı Sonuçta.Uyarı Verseler Bile Değmezmi Sence?
canerol' Alıntı: konu başlığını görünce hemen bu foto geldi aklıma ama paylaşmayayım diyordum geçen böyle bişe paylaştım uyarı aldım.sende uyarılacaksın :queen: Genişletmek için tıkla ... Ne İçin Uyarı Alıcamki; Konu Dışı Sonuçta.Uyarı Verseler Bile Değmezmi Sence?
canerol Katılım 5 Haz 2011 Mesajlar 2,546 30 Haz 2015 #4 MetinK.' Alıntı: Ne İçin Uyarı Alıcamki; Konu Dışı Sonuçta.Uyarı Verseler Bile Değmezmi Sence? Genişletmek için tıkla ... buraya gomih bi resim atardım ama ban yemeyeyim diye atmıyorum uyarıya değerde ban yemelik topa giremem
MetinK.' Alıntı: Ne İçin Uyarı Alıcamki; Konu Dışı Sonuçta.Uyarı Verseler Bile Değmezmi Sence? Genişletmek için tıkla ... buraya gomih bi resim atardım ama ban yemeyeyim diye atmıyorum uyarıya değerde ban yemelik topa giremem