Üşenmedim sahibindendeki satılık ilanlarını tek tek saydım. 152 adet pulsar 200 ns ikinci eli var. Diğerleri sıfır sataların ve eskiden kymconun getirdiği bazı motorların ilanları. Nasılsa pulsar ile aynı sayfada çıkıyor. Takdir bu satırları okuyanlara aittir.
Bende başta pulsar almayı düşünüyodum ama artık Ktm Duke 200'de karar kıldım belki daha pahalı ama daha kaliteli stop etme sorunu yok denge sensör vızıltısı yok. 3.000 fazla olsun başım ağrımasın diyorum bu arada yakın arkadaşım 2015 model aldığı Pulsarını satıyor 1400 kmde.
kendinde yapabilirsin ama bana sorarsan yurtdışından getir bizdekiler malum müşteriyi biraz dizde seviyorlar.
http://tr.aliexpress.com/item/HOT-Waterproof-Motorcyle-Bike-Holder-Bicycle-Stand-Case-Mount-Holder-for-iPhone-5-5S-Note-2/32283299509.html
Burda ktm duke 390 da bile bu stop etme vs sıkıntıların olduğundan söz ediyor yalnız. Haberin olsun.
http://riderzone.in/negatives-of-duke-390/
Ben hn33 ve yeni üye değilim forumlarda 1999 yılından beri varım ama sadece izlerim yalancılar artınca dogruyu söyleyen lerin söz alması lazım ban çektinizde ne oldu cevap yazmam üye olmamdan site çökertmekten daha zor. Bana aynı şey tekrarlanır sa eger ( haksız yere ) ortada küfür yoksa hakaret yoksa ban çekmeyin yoksa duygusal davranacagım bajaj italattçısı Burda ürününü eleştireni hemen etiketini kullanıp şikayet ediyor biz bekleriz ki bak bu dogru söylüyor hatamızı düzeltecegiz diyecegine yalancılıkla suçluyor ban çekip yazımı silmezseniz konu burda kapanır
At yalanı seveyim inananı :queen:Ben hn33 ve yeni üye değilim forumlarda 1999 yılından beri varım ama sadece izlerim yalancılar artınca dogruyu söyleyen lerin söz alması lazım ban çektinizde ne oldu cevap yazmam üye olmamdan site çökertmekten daha zor. Bana aynı şey tekrarlanır sa eger ( haksız yere ) ortada küfür yoksa hakaret yoksa ban çekmeyin yoksa duygusal davranacagım bajaj italattçısı Burda ürününü eleştireni hemen etiketini kullanıp şikayet ediyor biz bekleriz ki bak bu dogru söylüyor hatamızı düzeltecegiz diyecegine yalancılıkla suçluyor ban çekip yazımı silmezseniz konu burda kapanır
Ben hn33 ve yeni üye değilim forumlarda 1999 yılından beri varım ama sadece izlerim yalancılar artınca dogruyu söyleyen lerin söz alması lazım ban çektinizde ne oldu cevap yazmam üye olmamdan site çökertmekten daha zor. Bana aynı şey tekrarlanır sa eger ( haksız yere ) ortada küfür yoksa hakaret yoksa ban çekmeyin yoksa duygusal davranacagım bajaj italattçısı Burda ürününü eleştireni hemen etiketini kullanıp şikayet ediyor biz bekleriz ki bak bu dogru söylüyor hatamızı düzeltecegiz diyecegine yalancılıkla suçluyor ban çekip yazımı silmezseniz konu burda kapanır
Arkadaşlar motoru 5000 bakımına götüreceğim şuanda 4850 civarında. Servis lambası ne zaman yanıyor?
KTM nin de stop ediyor olmasi sizin motordaki sıkıntıyı ortadan kaldırıyor mu ?
Burda ktm duke 390 da bile bu stop etme vs sıkıntıların olduğundan söz ediyor yalnız. Haberin olsun.
http://riderzone.in/negatives-of-duke-390/
Yok. O yazı devamlı bu sayfaya gelip övdüğünüz KTM in marka hastası paralı kardeşleri söğüşlemeye yönelik ne kadar düdük bir motor olduğunu anlatıyor. Herkes kendi kapısının önündeki beygirin yemine suyuna baksın. Biz kendi kısrağımızın tımarını kendimiz yaparız.
Yok. O yazı devamlı bu sayfaya gelip övdüğünüz KTM in marka hastası paralı kardeşleri söğüşlemeye yönelik ne kadar düdük bir motor olduğunu anlatıyor. Herkes kendi kapısının önündeki beygirin yemine suyuna baksın. Biz kendi kısrağımızın tımarını kendimiz yaparız.