Şu bahsettiğin 500 devirlik oynama bendede oldu, trafik lambalarında durduğumda motor hemen stop ediyor. Bu iyi bir usta istiyor anlaşılanDostum ya senin motorda bir sorun var yada motora daha alışmadığın için çok devirli kullanıyorsun bir buçuk ay önce izmir-istanbul yapmıştım toplamda 390 km yol ve toplamda 70 lira gibi bir yakıt harcamıştım. gaz kesme sorununa gelince bir ara bendede vardı servis düzeltti. hatta öyleydiki motor ışıklarda durunca devir saati oynamaya başlayıp (500 devirlik oynamalar)çat diye stop ediyordu. bu sorundan sonra servise gitmiştim çözdüler. buji filan değişti marş motorunda bir arıza vardı (daha sonra motor kafasına göre çalışmaya başlamıştı marşa basınca tık diye ses geiyordu başka ses yok 5-6 basıştan sonra marş alıyordu) işte hava filtresi yağ filtresi bayağı birşey değişti hazır gitmişken 7000 bakımınıda yaptırmıştım tabi. bu arada motorun üzerindeki çantalarıda göstereyim.
http://images.hepsiburada.net/assets/OA/500/OA_3335486.jpg
http://images.hepsiburada.net/assets/OA/500/OA_3335484.jpg
öndeki sosis çantayı saymama gerek yok sanırım.
sissy barı ve yüklüğü koreden getirtmiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
motorunuz oldukça fazla yakmış, sanıyorum karbratörlü model. bilecikte hyosuntan anlayan bir ustanız varsa karbratör ayarı yaptırmanızı tavsiye ederim, bende bir ara sakin kullanımda 5 litre yakmaya başlamıştım ayar ve temizlik yaptırınca düzelmişti..
yalnız hyosungtan anlayan birisi olması lazım yani v tvin motordan anlayan, çünkü karbratör ayarıda olsa çift silindir olduğu için senkron ayarı yapılması lazım
bana bu kadar fazla yakmasının nedeni karbratör gibi geldi, ha bu arada unutmadan söyleyeyim eğer hava filtresi çok uzun süre değişmediyse yine 5 litre yakmaya başlıyor. önce hava filtresinin durumuna bakın
Bilecik parça konusundada usta konusundada malesef imkansızlara oynuyor. Bana en yakın yerler Eskişehir Bursa Sakarya buralarda sağlam güvenilir birine ihtiyaç var. Ben orjinalinde ne varsa olsun istiyorum herşeyiyle. Biraz uğraşcaz anlaşılan