Öncelikle hepinize yazıklar olsun. bu kadar nefret bu kadar öfke sahibi olduğunuz için. sizler araba kullansanız küfür ettiğiniz adamlardan farkınız olmaz. belki kurallara uyarsınız belki motorları farkedersiniz ama en ufak saçmalıkta belinizde silah olsa akşam evde çoluğu çocuğu bekleyen adamı hiç düşünmeden vurursunuz. iğrençsiniz arkadaşlar iğrenç.
trafikte kavşakta sağdakine yol verilir işin teorik kısmını konuşmayalım değil mi ?. hepimiz kendi insiyatifimize göre araç kullanıyoruz. canımız isterse yol veriyoruz istemezsek gaza basıyoruz bu şekilde işliyor sistem ki bu motorcu arkadaş da bu dayıyla karşılaşmadan önce gayet bu şekilde kullanıyor. sinyal vermeden aralardan kendini atarak

ve en önemli noktaya geliyorum bakın buraya dikkat edin; çoğumuz trafikte böyle olaylar yaşıyoruz o önümüze kırıyor o saçma hareket yapıyor yakından geçiyor mecburen frene basmak durumunda kalıyoruz hızımızı düşürmek zorunda kalıyoruz ilk defa mı motora biniyorsunuz hayırdır ? neden adamın çıktığını göre göre frene basmıyorsun başka yerlerde sağa sola atıyordun da yeni aldığın kameranı kullanmak biraz motor camiasında fenomen olmak için o dayıyı mı kurban seçtin kendine ?
kusura bakma kardeş, o dayı hatalı olduğu kadar işin kural boyutunda sen de hatalısın. bas frene kazaya yakın bir pozisyon almaya ne gerek var ?
ayrıca adamı kışkırtan sensin. adam cok güzel demiş aslında hepimiz hata yapabiliriz diye. madem öyle geçerken yanından daha dikkatli ol de, yaşını başını almış adam niye üstüne gidiyorsun ? ışıklarda bi adama yakın durdum diye adam sadece uyardı, bende yoğun bakımdaki hastamı ziyaretten çıkmıştım sinirliydim direkt adama patladım bağırdım adam anladı tetikte olduğumu bir şey demedi şimdi o adam yanlış mı yaptı ? hayır doğru yaptı ki ben de sonradan üzüldüm zaten belki de çok taciz edici bi şekilde durdum diye. insanlara biraz anlayış göster aynı şey senin de başına gelebilir insanlar sinirli olabilir tek hassas olan motorcular değil sen değilsin
keşke adamı indireceğine hatalı olduğunu düzgünce anlatmaya devam etseydin, şimdi burada ağlıyorsun adam üzerime yürüdü diye. ne yapacaktı in diyince pısacak mıydı ? istiyorsun ki adam indiğinde korksun pardon desin belli ki 30 yaşlarında falansın ama ruhun daha ergen senin sinirine hakim olamayan cahilin tekisin. senin niyetin insan ezmek kameraya oynamak gel bizim çarşambaya veya başka bir karadeniz iline ilçesine orada bunu yapmaya çalış o kaskını kafanda test ederler. hoş mu ? değil. ki illa karadeniz olması gerekmez senden büyük allah var, çok güzel kim vurduya da gidersin. allah korusun değil mi ?
ve her şeyi geçtim bunu da tüm forumdaki motorcu arkadaşlara söylüyorum. ulan yazıklar olsun gençliğinize ne beter adamlarsınız. sizin babanız yok mu amcanız dedeniz yok mu bu yaşlarda ? onlar trafikte hata yapmıyor mu, akşam babanız eve gelse zar zor aldığı arabasının bi it tarafından yok yere masraf çıkardığını söylese ne yapardınız. o ergen sinirinizi bi atın da düşünün insafsızlar. o dayıyı aşağıya indiren sizsiniz, hiç mi terbiye almadınız hiç mi alttan almayı bilmediniz hep siz mi dertlisiniz başka insanlar bi anda patlayamaz mı ? gidin çok meraklıysanız konuşun dayı neden böyle yaptın diye anlatın. lan düşünün düşünün kaç yaşında adamlarsınız ne demek başkasının malına zarar vermek aniden önüne fırlamadı üstüne kırmadı birşey yapmadı ne demek adamı dövmek ne biçim insanlarsınız siz ? motorcu değil magandasınız hepiniz.
unutmayın o adamın arabasının başına birşey gelirse burada çizelim yakalım yıkalım diyen üyelerin hepsi zan altında kalır. ki inşallah da anlarsınız ne halt yemeye çalıştığınızı. sizden büyük allah var, terbiyesiz herifler. bi gün benim gibi bi adama denk gelirseniz, en kral kaskınızı en kral eldiveninizi takın da böyle yoktan yere biriyle kavga çıkartmaya çalışırken yakalayayım sizi.
bu otobanda sol şeritte kalkış yapan doblo sürücüsü değil veya direkt yüksek hızda önüne kırıp ölüme sürükleyen biri değil onun da farkına varın. ve biraz inancınız varsa şu mübarek ramazan günü o adama yapacağınız en büyük kötülüğün size o 2 teker üstünde nasıl karşılık geleceğini bilirsiniz.
sinirinizden öfkenizden kompleksinizden arınmanız dileğiyle.