- Konu Yazar
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu koymayın şöyle videoları vallahi sinirden yerimde duramıyorum. Mahlukat inatla şerit çizgisi üzerinde gidiyor , vallahi bir daha izlemeyeceğim.
Haklısınız ancak hareket halinde bu süratlerde münakaşa etmeyin, gerekiyosa kenara çektirin ama hareket halinde asla ama asla tartışmayın. Tuhaf süren sürücülerin alkollü yada uyuşturucu etkisinde olabileceğini aklınızdan çıkarmayın.
Amacım ders vermek değil yanlış anlamayın.
Akşam akşam çok sağlam küfür ettim varya. Öyle böyle değil ama.
Küfürleri buraya yazsam, dil bilimciler gelir, çözmeye çalışır.
Birini sizin videoyu izlerken ettim, diğerinide "senin gençliğini bitiririm çocuk" konu başlığındaki videoya.
birde, müsadenizle videoalrı paylaşıyorum.
Birtek benim küfürümle olamz bu iş. Daha fazla adam tanımalı bunları.
Bunlar insan değil...
geçmiş olsun ama seyir halinde otomobille yanyana giderken diyaloğa girerek daha büyük tehlikeye atmışsınız kendinizi aman diyeyim çok dikkat..
bu gibi durumlarda trafik yavaşlayana kadar arkasından gidip ışıklarda aradan geçerken malum gerekeni yapacaksınız en temizi![]()
Öncelikle geçmiş olsun. Bunlar inanın hiç bir şey değil. Bizler, motosiklet sürücüleri olarak, her zaman bir olayı olacakmış gibi önlemimizi alıp, her zaman dikkatli bir şekilde kullanmak zorundayız.
Sizin hatanız, otomobil sürücüsünden daha fazla.
1)_ Sollama değil, sağlama yapıyorsunuz.
2)_ Sürüş anında diğer sürücü ile sözlü tartışmaya girip hem kendinizi, hem karşı tarafın dikkatini dağıtarak trafiği riske atıyorsunuz.
Video da siz korna çaldıktan sonra sürücü panikleyip sinyal veriyor. Size kasten yapılmış bir şey yok gibi. Fakat sürücülerin en az %70'nin ayna alışkanlığı olmadığını varsayarsak, çokta sürpriz olmaması gerek.
Bazı şeylerin farkına varmanız için yazdım. Yanlış anlaşılmasın. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
Saygılarımla.
annesi belli değil belli
Araba sinyal vermeden şerit degistirmeye çalışıyor
Motosiklet sürücüsü kör noktada kalmis muhtemelen
Motosiklet sürücüsü saglamaya çalışarak hatali sollama yapmaya çalışıyor
2 taraf da kusurlu
Ama bura motosiklet forumu oldugu için arac sürücüsüne veryansın ediliyor