Würth (drylube) kuru zincir yağı

Arkadaşlar würth ün bu yağını aldım. Zinciri temizleyip yağladım. Zinciri beyaz bir tabaka kapladı. Zincire dokundum yağdan eser yok 😃 bu yağı kullanan var mıdır nasıldır bilgi almak istiyorum. Aslında şüphelerim yok güveniyorum würth ürünlerine. Bir çok ürününü kullanıyorum. Kullanan var ise bilgi almak istiyorum nasıl bir yağlama yapıyor gibi şeyler. Bilgi verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim

Çok düzgün bir üründür güle güle kullan, eski motorumda 25.000 şimdikinde 2000 km kullandım gayet memnundum

Motül'den sonra bende denemek için aldım sanki yağ yokmuş gibi içim rahat etmiyor

kimisi çok memnun ama ben sıfır did zincire bir kış bunu kullandım ve bir 3bin km sonra zincir baklaları arasında bulunan xringlerin kopmaya başladığını gördüm(zinciri gaz yağı haricinde başka bişeyle temizlemem),kesinlikle yetersiz bir yağlaması var bana göre... büyük cc lere uygun görmüyorum, motuldan devam edin derim

Bende kullanıyorum. Henüz bitmedi ama bittiğinde motul alacağım. Benimde aklıma pek yatmıyor. Üstelik bendeki şeffaf olanı. Zincir üzerinde herhangi bir beyaz veya başka renk tabaka görünmüyor. Zincire dokunsan yapışkan olduğunu hissediyorsun ama uzaktan baksan gram yağ yok dersin.

Zinciri yaglarkende bayağı sıkıyorum. Dedigim gibi pek aklıma yatmadı.

Bende kullanıyorum. Henüz bitmedi ama bittiğinde motul alacağım. Benimde aklıma pek yatmıyor. Üstelik bendeki şeffaf olanı. Zincir üzerinde herhangi bir beyaz veya başka renk tabaka görünmüyor. Zincire dokunsan yapışkan olduğunu hissediyorsun ama uzaktan baksan gram yağ yok dersin.

Zinciri yaglarkende bayağı sıkıyorum. Dedigim gibi pek aklıma yatmadı.

Dostum sendeki hhs2000 yağ olmasın? Çünkü drylube da kesinlikle yapışkan hissi olmaz. Adı üstünde kuru yağlama. Hhs2000 olanı ben de kullandım ve pek memnun kalmadım ordan biliyorum

Isindikca sivilasan bir teknolojisi var. Kuru gibi gorunur ama seyir halinde yeterli yaglama yapar

Güzel üründür sıkıntı yok soğukken kuru gibi görünür ama ısınınca ortaya çıkar malzeme ama motul üzerine zincir spreyi tanımam kim ne derse desin benim için önemli olan sıçramaması ve görevini yapmasıdır, Factory Line forever :cat:

Dostum sendeki hhs2000 yað olmasýn? Çünkü drylube da kesinlikle yapýþkan hissi olmaz. Adý üstünde kuru yaðlama. Hhs2000 olaný ben de kullandým ve pek memnun kalmadým ordan biliyorum

Yok bendeki bu.
https://shop.wurth.com.tr/sabesto-zincir-yaglama-sprey-400ml

Ben kullanıyorum, henüz zincir ömrüne etkisini görecek kadar uzun kullanmadım ama kuru olması, kuru havalarda toz toprak çekmemesini sağlıyor. Kesinlikle kir tutmuyor yani zincir. İnce olduğu için de o-ring arasına rahatça girip işini yaptığını söylüyorlar. Zincirin sessiz çalışması da şu ana kadar bu işi layıkıyla yaptığını hissettirdi bana.
Ancak yağışlı havalarda yetersiz geldi, zincirin dış kısmını koruyamıyor gibi. Hani zinciri korusa da zincir-dişli temas noktalarında yetersiz sanki(Hatta çok küçük paslanmalar bile gördüm) O yüzden bi de hhs2000 aldım,yağışlı havalarda drylube üstüne bi de hhs ile yağlıyorum, şu ana kadar bi problem yaşamadım.

Bundan önce motul kullandım,güzel yağlıyor zaten kendini kanıtlamış bi yağ ancak kir topluyor,çok yapışkan. Toz toprak yerde sürecekseniz würth tavsiye ederim.

Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Ben de ilk defa dün kullandım bu yağı. Bi süre daha kullandıktan sonra kafamda netleşir nasıl bir ürün olduğu. Ama würth ürünlerine güvenirim. Bunda da bir sorun olacağını düşünmüyorum inşallah yanılmam

Hiçbir şekilde sorun olmaz, zinciri yağlarken içten ve dıştan ring halkalarının üstüne püskürt mutlaka, başlangıçta çok mu sıktım diye dert etme fazlasını kendisi atar zaten...

F54

Ben bu yağdan aldım sıkıyorum sıkıyorum yağ yok bu ne Biçim iş dedim
Velasıl kelam 1 defa sıktım beğenmedim sattım

Wurth mumlu yagdir, isindikca islevini yapar. Yalnizca islakta diger yaglara gore daha dayaniksiz, o yuzden kisa araliklarla bol bol yagladiniz mi cicek gibi yagdir.

Yagladiktan sonra yagsizmis gibi durmasina bakmayin. Cok kafaniza takarsaniz bi daha boca edin yagi, adi ustunde kuru tip, fazlasi goz cikarmaz :)

Ben internetten almıştım bi b*ka yaramadı, zincir paslandı sürekli gevşeme oluyordu, acaba ürün sahtemiydi diye de düşünmedim değil, en son zinciri değiştirdim oringli zincir aldım yağıda castrol aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar