gymkhana ne demek? ulukent bornovaya ne kadar uzakSürücü kursunda 7 saat dersten sonra tamam dedim oldu bu iş. Ama yanlış anlaşılmasın, olan tek şey motosikleti sürebilmemdi. Motosikletimi alınca bayiden eve kadar tın tın kendim getirdim. Bu olaydan sonra bir genişleme oldu zatenAkabinde rodaj bitsin diye her boşluğumda yola çıktım. Sasalı gibi sakin yolları tercih ettim rodaj için. Kontrolü artırmak için de Ulukent'te aktarma merkezi var, orada düzenli olarak gymkhana yapıyorum, tavsiye ederim. Biraz yatkınlık var bende makine kullanımına, pek korkan biri de değilim. Bu yüzden bir sorun yaşamadım, marttan beri 4000km oldu. Elimde para birikmez oldu ama olsun, zaman çok güzel geçiyor
![]()
Trafiğe kapalı alanda, becerilerin el verdiği oranda yapılan tüm hayvanlık denemelerine verilen isim/etkinlik.gymkhana ne demek?
Trafiğe kapalı alanda, becerilerin el verdiği oranda yapılan tüm hayvanlık denemelerine verilen isim/etkinlik.
Yeni başlayanlar için
Frenler ne kadar iyi tutuyor?, şurada şu kadar yatabilir miyim?, slalom yapiim biraz şeklinde iç sesi dinler kendi kendine görev verir, verdiği görevleri yapar. ( motoru yada kendini tanıma evresindekilerce yapılabildiği gibi, artistlik amaçlı showa yürüyen ustalarca da yapılabilir, izlemesi zevklidir. )
Yeni Başlayanı izleyenler için: ne yapıyor la bu manyak şeklinde soru sordurur. Abi o deli dana gibi yarım saattir dönüyor orda diyaloglar duyulabilir.
Artık işin kurdu olan kişiler yaptığında, izleyenler merak edenler, nasıl yaptı lan onu, oha adama bak şeklinde tepkiler verdirebilir.
Her ne kadar ismi uymasa da, aynı konsepte giren video aşağıda.
https://www.youtube.com/watch?v=kveuSgNgsPw
https://www.youtube.com/watch?v=pVoXGGXRl5k
Sürücü kursunda 7 saat dersten sonra tamam dedim oldu bu iş. Ama yanlış anlaşılmasın, olan tek şey motosikleti sürebilmemdi. Motosikletimi alınca bayiden eve kadar tın tın kendim getirdim. Bu olaydan sonra bir genişleme oldu zatenAkabinde rodaj bitsin diye her boşluğumda yola çıktım. Sasalı gibi sakin yolları tercih ettim rodaj için. Kontrolü artırmak için de Ulukent'te aktarma merkezi var, orada düzenli olarak gymkhana yapıyorum, tavsiye ederim. Biraz yatkınlık var bende makine kullanımına, pek korkan biri de değilim. Bu yüzden bir sorun yaşamadım, marttan beri 4000km oldu. Elimde para birikmez oldu ama olsun, zaman çok güzel geçiyor
![]()
mobylette bionik 52 motor bozuktu ilk sahibinden aldım.tamirci geldi eve yaptı baktım saat 12 olmuş dedim sabah sürerim,ama dayanamayacağım galiba dedim neyse gittim yattım sabah kalktım saat 5,aldım motoru saat 8e kadar çalıştıramadım babam kaltı işe gidiyordu dedi benide atsana durağa kadar hayatımda hiç motor sürmedim gibi bişey,ilk kez bilmediğim bir motorla artçılı sürecektim haydi bismillah dedim 160 kg bindik mobiletebağıra bağıra dumanlı bi şekilde gittik ama hiçbirşey mobilet zevki veremez:flower: sonra başladık çitayı yükseltip cup aldık şuan tavuk ve koyun ezme işleriyle uğraşıyorum.