Kanuni Seyhan 105 CC Bir Sorum varda

Arkadaşlar hepinize merhaba.Ben kanuni seyhan 150C 2. el alacamda motora baktım bugün 37 binde 2006 model motor tek marşta felan çalışıyor daha önce motor tecrubem yok 1500 mılyara verecek motor gidişi felan güzelmiş sizde almalımıyım düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. Yani bana en kötü ne kadar masraf açar motorda bir arıza çıkarsa bu konulardada bilgi verirseniz iyi olur. Şimdiden teşekkürler

ilk defa alıcaksın ilk tecrüben bir tamirciye götürmende fayda var almadan önce satarken zorlanma diye. 37000 km doğruda olabilir yalanda 10 yaşına yaklaşmış motosiklet diyorsak 237000 bile olabilir parçaları ucuz çinli olması sebebiyle seni götürürmü temizse götürür. az çok tecrübe eder aynı rakamlara satarsın.

Motor sıfırlamak 400-500 lira parça maliyeti. Sana açacağı en kötü masraf bu olur. İsteğe göre motorun CC'sini de yükseltebilirsin. Ön fren sistemi, teker rulmanları, karbüratör falan hepsi arızalı çıksa 200-250 lira paran gider.

ilk defa alıcaksın ilk tecrüben bir tamirciye götürmende fayda var almadan önce satarken zorlanma diye. 37000 km doğruda olabilir yalanda 10 yaşına yaklaşmış motosiklet diyorsak 237000 bile olabilir parçaları ucuz çinli olması sebebiyle seni götürürmü temizse götürür. az çok tecrübe eder aynı rakamlara satarsın.
Aynı rakamlara satma olayı çok iyi biraz ogreneyip yeter ama işte kafama takılan 37 bin diyor ama bilmiyorum artık göstermek gerek motprcuya kanuni mondialden felan iyi diyorlar.
Bende seyhan 150 cc kullanıyorum varsa sorun cevaplarım
Hocam kaç binde motorunuz kaç model ikinci elmi aldın. Sana ortalama veya arada çıkarttığı masraflar neler. Bursadamı oturuyosun .d aşırı soru sordum galiba
Motor sıfırlamak 400-500 lira parça maliyeti. Sana açacağı en kötü masraf bu olur. İsteğe göre motorun CC'sini de yükseltebilirsin. Ön fren sistemi, teker rulmanları, karbüratör falan hepsi arızalı çıksa 200-250 lira paran gider.
Motor cc ne kadar yükseliyor bi fark oluyor mu gerçi öyle bi niyetin yok arada bir 100 liralık masraf çıkarsa 2 ayda 1 felan onları yaptırırm. Birde adam marş dügmesini yeni yaptrdm dedi 200 liraya yptrmş dogrumu bilmem fiytlrı fazla

Hocam kaç binde motorunuz kaç model ikinci elmi aldın. Sana ortalama veya arada çıkarttığı masraflar neler. Bursadamı oturuyosun .d aşırı soru sordum galiba
motor şuan 7930 km de geçen sene bu ayda 3900 km deydi ehliyeti geçen sene aldım 1 senede 4000 km yol yaptım
Şuana kadar masraf çıkarmadı 2000 km olmadan yağını değiştiririm hava filtresini yıkayıp kurutup takarım 500 km de bir zinciri temizleyip yağlarım bujiyi değiştirdim
Evet bursada oturuyorum
Şunuda söyliyim 40000 kmde motor alma

motor şuan 7930 km de geçen sene bu ayda 3900 km deydi ehliyeti geçen sene aldım 1 senede 4000 km yol yaptım
Şuana kadar masraf çıkarmadı 2000 km olmadan yağını değiştiririm hava filtresini yıkayıp kurutup takarım 500 km de bir zinciri temizleyip yağlarım bujiyi değiştirdim
Evet bursada oturuyorum
Şunuda söyliyim 40000 kmde motor alma

Bende öyle düşünüyom 37 binde km si bu çok düşündürüyo senin km azmış

Çünkü benimki sıfır alındı 2012 model

Aldımmı sıfır alcan o zaman yapacak bişey yok motordan soğutacak masraflar çıkaracak gibi yoksa bu bana :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

9 yaşında motor için 1500 çok beya.

Aslında 1500 değil. benım elımde bir laptop var casper 1400 e koydum nete fakat ederi 850 tl felan onunla kafa kafaya takas edeceğiz :=) Gittim motora bakmaya işte tek marşta çalıştı vs kafama yattı birde size sorayım dedım zaten 2 yıl felan çok büyük masraf çıkartmadan beni idare etse yeterli yenisini alırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar