Güzel soru

motoru aldım, ilk kez vitesli bi motor sürdüğüm için benden 1 hafta önce kadar motor alan arkadaşımın arkasına binerek motoru çıkardık, bam ilk tehlike tırın altında kalıyoduk
daha sonra sağsalim ulaştık ve motoru alıp sokak aralarında turladım, beni ilk zorlayan şey yolda olmaması gereken yerlerden gitmek oldu doğru düzgün arabaların arasına çıkamıyodum çünkü, ters yönden girmeler, kaldırımda sürmeler, ilk 7 gün falan semtten çıkamadım ama hergün sürdüm bilinçsizce de olsa bi aşinalık kattı, ardından ilk anayola çıkışım da maksimum strese ulaştım, yüzmeyi öğrenmek gibi bizim neslimizdeki çoğu kişi ailesi tarafından ilk yüzme deneyiminde tutulup suya atılmıştır
daha sonra otobana çıkış, daha sonra manisaya varış, nası mutlu olmuştum o esnada, daha sonra kuşadasına gidiş, yani adım adım yol mesafesi artıyordu, bu süre içinde ciddi tehlikeler yaşayabilirsin, ben bunu kendi sınırlarımı zorlarken yaşadım trafikte hayatta kalmak kısmını düşünmüyodum bile, kendi hatalarından ötürü yapılan kazalarda dersler çıkarıyosun zaten, motoru tanımak için yoldan çıkma pahasına onu zorlayarak girdim virajlara, birinde yoldan uçtum, diğerlerinde pabucumu yerlere değdirdim, kısacası bişeyleri göze almıştım zaten, öğrenicem öğrenicem, ve hala öğreniyorum şeklinde devam eden 2 senelik bi hayat.
eğitim almadım fakat teorik eğitimlere katıldım uygulamaya çalıştım, sonra da hep yolda oldum, kısaca böyle