En fazla 125cc (Başlangıç Motoru)

16 yasında ehliyet alınca en fazla 125cc 15hpye kadar sürülüyormus bende en fazla 125cc motor arıyorum kısmetse seneye alıcaz ehliyeti. tavsiyelerinizi bekliyorum . suan baktıgım motorlar (honda wing go ) (mondial snappy x ) (kuba cita 100r) (mondial drift)

Motosikleti
Rsv4+D250
hocam ybr neden listenizde yok kendi kullandığım motor olduğu için değil gerçekten çok iyi bir başlangıç motorudur

çünkü o motsikleti şekil yapmak için alıyor. ybr nin de şekli yok.

şekil yapmak istediği için bu vatandaşı suçlamam.

ucuz çinli makinelere bakabilirsin. CG tipi olanlara bulaşma derim. Malum "apaçi" kardeşlerimizin canını aldığı motorlar. İkinci el fiyatları çok da düşük değil.

Mondial'in servisleri ... ama en azından yedek parça sitesi var, yedek parçalarını bulmak çoğu zaman sıkıntı olmuyor.

İkinci el sıfıra çok yakın makineler(En düşük 2014 veya 2013 model, kilometresi mümkün mertebe düşük olanlar en fazla 5000km gibi) muhtemelen sıkıntı çıkarmaz.

Alır almaz yağını hava filtresini yakıt hortumlarını değiştirirsin. Zinciri yağlar gerer devam edersin.

Alternatif olarak jant çapı mümkün mertebe büyük (mümkünse 16" en azından 14 veya 13") bir sukuter de tercih edebilirsin. Şehir içinde otomatik vites büyük avantaj. Ör: Mondial Ardour 100cc

Bunda da alır almaz kaliteli lastik takarsın, yağ değişimi yola devam. Belki kayış ve ön varyatörün değişmesi de gerekebilir.

snappy x in frenler kampana bu bir sorun yaratırmı sizce

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

bide arkadaslar honda wing go önerirmisiniz , nasıl motordur ...

bilgi için teşekkürler. drifti eledik o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

mondial 125 ardour da hosuma gitti ya güzel scootermis ama çin malı scooterler kötü oluyor diye okumustum , nasıldır sizce

Benim motorun da ruhsatta 125cc yazıyor ama 150cc aslında. Yakında da 210cc olacak gerekli parçaları alıyorum.

bilgi için teşekkürler. drifti eledik o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

mondial 125 ardour da hosuma gitti ya güzel scootermis ama çin malı scooterler kötü oluyor diye okumustum , nasıldır sizce

Eskiden çin malı scooterler güneşte beklediğinde plastikleri çatlıyordu :) şimdi nasıldır bilmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar