Yeni Motorum GTS 250i Evo :)

Yine yeni yeniden :)

skuter ile 50bin km 125cc den sonra vitesli tecrübesi yaşadık gördük
neymiş
Benim bünye rahata salaşa alışıkmış :p

benim gibi biraz göbekli çokta uzun boylu olmayan herkeze öneririm
vitesle uğraşmak neymiş yahu :mrgreen:

birkaç resim ekliyorum

herkeze kazasız sürüşler Allah herkeze gönlündeki motoru almayı kısmet etsin :king:

Amjqm7.jpg

JYj4Yq.jpg

zANVAB.jpg

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun , kazasız belasız . :)

Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız inşallah. Ama o jant şeritlerini düzgün yapıştıraydınız iyiydi:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun :cat: Belki bi' gün mudanya'da karşılaşırız :cherry: Ben de güzelyalı'da oturuyorum.

Güle güle kullanın. Sym ve Kymco en iyi scooter üreticileridir benim için, ülkemizde Xmax kadar popüler olmasalar da. GTS çok konforlu bir scooter.

Aynaların görüş açısını ve ayakların koyulduğu kısımı görünce çok rahat etmiştim.

Hayırlı olsun.

Benim de çocukluğum Güzelyalı'da geçti.Baysan inşaat'ın sahibi Nejat Baysan benim ilkokul sınıf arkadaşım.Mudanya'da da Validenin evi var.Stadın üst kısmında. Gelirsem görüşürüz inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

Bu arada Güzelyalı muhtarı Yüksel'de kankamdır.

Benim de çocukluğum Güzelyalı'da geçti.Baysan inşaat'ın sahibi Nejat Baysan benim ilkokul sınıf arkadaşım.Mudanya'da da Validenin evi var.Stadın üst kısmında. Gelirsem görüşürüz inşallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

Bu arada Güzelyalı muhtarı Yüksel'de kankamdır.

Buraları güzel ama son zamanda idonun da gelmesi ile büyük göç aldı gelirseniz özel mesaj atım görüşelim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

Hayırlı olsun :cat: Belki bi' gün mudanya'da karşılaşırız :cherry: Ben de güzelyalı'da oturuyorum.

Teşekkür ettim olur tabi neden olmasın küçüçük yer sonuçta :)

Motosikleti
Tvs Jupi
Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız inşallah. Ama o jant şeritlerini düzgün yapıştıraydınız iyiydi:)

İlk çıkan playstation da ki grafiklerden fırlamış gibi :queen:

Şaka bir yana hayırlı olsun, çok güzel, bende ileride böyle bir şey alır keyifli keyifli gezerim diyordum, hiç alakasız bir şey yaptım o başka :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar