- Gelirse benim halim buna benzer olur muhtemelen.
Neredeyse 20 sene geçmiş aradan, sorunları çıkmadan öngörebilecek seviyeye gelmiştir japonlar.90'lı yıllarda üretilen 250 cc bandındaki 4 silindirliler maalesef tutmadı sürekli sorun çıkardıklarından dolayı,fakat yeni nesil teknoloji ile bunların önüne geçilebilir ki Kawasaki piyasanın bu denli kızıştığı dönemde boşa sıkma şansı yok.
Kawasaki yaparsa olur,sürekli 10k üstü devir çevirmenize de gerek olacağını sanmıyorum ki en az 2 silindir ortalama bir 250 cc torkunu yakalayacağına eminim.
Zaten hangi japonun yaptığı önemli değil, biri yaparsa diğerleri pastayı bırakmamak için illaki eşdeğer modeli çıkarır diye düşünüyorum.
Sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
Ülkedeki çakal distribitörlerin tavırları yüzünden o fiyatları tahmin ediyorum.Eğer ki gelecek sene doviz kurunda aşırı bir dalgalanma olmassa 15.000 veya 15.500 tl seviyelerinden satacaktırlar. Arkadaşlar 250 cc ve altı olursa üst vergi dilimine girmeyecek. Siz neye göre 20.000-25.000 tl gibi garip fiyatlar çekiyorsunuz. 4 silindirlide olsa altı üstü 250 cc lik makina. Yolda hızlı gitmesine gider de heralde yakıtı 10 lt nin altına düşmez.
R25 lansman fiyatı 13500 dediler, 2 motor getirdiler millet sıraya girdi, piyasada motor yok. ardından bir ay içerisinde ~%8 zam yedi. ardından bi zam daha. r25 2 silindir bi makina, r125 bile şekil olarak daha güzel, yolunmuş, kuşa döndürülmüş makina için yaptılar bunu.
4 silindir, müşterisi nerdeyse hazır ( en azından ben hazırım ) makina için neler yapacaklar kim bilebilir ki?
Umarım sen haklısındır ve biz o makinalara 15000 hadi 17000 gibi fiyatlarla sahip olabilelim, ama yukarıda da belirttiğim gibi bizim ülkede o fiyatlara 4 silindirli ördek bile vermezler
Son düzenleme: