Motorumu satıyorum. Yalan söylemekten Allah'a sığınırım

Ben MEMNUN DEĞİLİM bu motordan ondan dolayı satıyorum kısmı olmamış.Siz memnun olmazsınız ama alacak adam memnun olur.Sizin bu cümlelerinizi okuduktan sonra acaba bu motorda bi bokluk mu var diye kafasında kurar başka ilanlara bakar.Siz hatasını bilmem nesini yazın memnuniyetiniz kendinize kalsın.Bence.

Yapmamanız gereken meslekler grubu başına "satış" işleri olmalı :) Dürüst yaklaşımınız güzel lâkin kusurlarını söylemenizde dürüstlük için yeterdi, siz bildiğiniz "ulan almayın bu motoru" diye bağırmışsınız...

Motorunun sıkıntısını gider yoksa 600-700 lira teklif eden minik sansarlar başınızı ağrıtır :)

bu ilana alıcı olarak baksam direk üstünü çizerim. motordan memnun olmayabilirsiniz. sattığınız motor çinli zaten tamamen memnuniyet sağlaması beklenmedik durum. başkasının elinde olsa parasına göre mükemmel motor diyebilir.
yalan bizim işimiz değil günümüzde tamamen içinin boşaltığı bir cümlecik oldu. biri ben yalancı değilim dediğinde büyük ihtimalle yalancıdır. (kişisel kanaatim, yalan söylüyorsunuz demiyorum.) çünkü gerçeği söylese bunu destekleme ihtiyacı hissetmez diye düşünüyorum.
bence hava filtresini değiştirip satmanız daha mantıklı. çok ahım şahım masrafı yok. 100 liralık masraf sizin ilginç pazarlık tekliflerine maruz kalmanıza sebep olacaktır.
hayırlı satışlar dilerim.

Kardeşim annen baban zorla mı sattırıyor motoru da satılmasın diye bi yalvarmadığın kalmış "Abi valla nolur almayın bu motoru" diye :cherry:

- Dürüst ol, ama memnuniyetini söylemene gerek yoktu.

Kardeşim annen baban zorla mı sattırıyor motoru da satılmasın diye bi yalvarmadığın kalmış "Abi valla nolur almayın bu motoru" diye :cherry:

- Dürüst ol, ama memnuniyetini söylemene gerek yoktu.

Az evvel fabrikayı aradım, sipariş ettim, p.tesi kargoya verecekler, perşembe günü elimde olur. Buradaki usta da takarım dedi sağolsun. Öyle verdim fiyat, ilanı düzelttim :) sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar