eski bir wolf kullanıcısıyım. lastiklerini değiştirimiştim. viraj , freni gazlaması güzel bir motordu. tüketimi 2,9-3,3 lt arasındaydı. gösterişi, heybeti yerindeydi. görenlerden 600 lükmü diye çok soran oldu. motoru satma sebebim 600 lük almakti ama bu düşünceyi aklıma düşüren şey ise parça fiyatları ve bu pahalı parçaların ellerinde olmamasıydı. serviste olmamasından bahsetmiyorum. distribütör de yok. 2 ay bekleyen arkadaşlar vardı. motorun biyerine bişi olursa naparım diye düşünürken sattım motoru. haa şuan sattığıma pişman olduğum tek motor wolf tür. ancak sürekli aklıma gelen parça sıkıntısı motoru sattırdı bana. diğer markalardada vardır belki ama ben bunu wolf te duyduğum için (herhangibir sorun yaşamadığım için parçalık bi durumum olmadı)anlatıyorum. keza sym nin diğer motorların,scooterleri içinde aynı durum geçerli. joymax i xmax le aynı fiyata satıyorlar nerdeyse. parça fiyatlarıda yamahadan aşağı kalır değil. ne o sym ye biniyorsun. aynı paraları vereceksem daha çok rağbet gören yamaha yı tercih ederim. sym ithalatçısının bu durumu gözden geçirmesi gerekli bence. tamam kaliteli motor yapıyorsun ama sonuçta bir yamaha değilsin.