tesekkurler yorumlar icin =) yarından itibaren turlara baslamak lazım galerilere...
abi hiç benelliyi düşündün mü acaba ? Hem naked istersen tek silindir istersen çift ?
evet guzel sekli semali teknolojik özellikleri vs ama benim icin özellikle satıs sonrası destek ve gerektiginde az zararla satılabilmesi önceliklerden biri =)
aynen o da var ama herkes çekiniyor, biraz alan olsa da görsek nasılmış ilk ağızdan duysak iyi, olur reklam falan yapmıyorlar ki, bi de ne kadar da kaliteli olsa giriş fiyatı için çok yüksek bi rakamla girdi çekinmekte haklısın
evet guzel sekli semali teknolojik özellikleri vs ama benim icin özellikle satıs sonrası destek ve gerektiginde az zararla satılabilmesi önceliklerden biri =)
Satış sonrası destek , yedek parça ve 2. elde piyasası çabuk gitsin diyorsanız eğer , tek bir marka var oda Honda ...Kawasaki ve Ktm alırsanız eğer biraz uğraşırsınız , özellikle satarken yavaş gider .
git bana crf 250 mi al diyorsun simdi =))
bugun z motor la konustum euro da dusmus bakalım insallah yukselmez yine =)
Crf 250 L ile diğer listenizdeki motorlarla yapamacağınız şeyleri yaparsınız gözünüz kapalı . Lakin crf 250'in lastikleri dişli olduğu için , hem hızınız azalacak , hem stabiliteniz azalacak , hemde motorun viraja girmesi azalacak . Dağ tepe kullanacağım derseniz eğer Crf 250 L biçilmiş kaftan .![]()
Crf 250 L ile diğer listenizdeki motorlarla yapamacağınız şeyleri yaparsınız gözünüz kapalı . Lakin crf 250'in lastikleri dişli olduğu için , hem hızınız azalacak , hem stabiliteniz azalacak , hemde motorun viraja girmesi azalacak . Dağ tepe kullanacağım derseniz eğer Crf 250 L biçilmiş kaftan .![]()
crf 250l nin oturuş pozisyonu diğerlerinden biraz farklıdır, daha önde kalırsınız, seleside duruş pozisyonunuz ile birleşince biraz değişik ve belki yorucu olabilir... Yani bence onu bir kanra koymalısınız (şasi ve diğer yürü bileşenleride farklıdır öteki modellere göre) ...
Bence eğer uzun yolda kullanacağım derseniz o zaman bu modeller içinden sizi en çok Inazuma rahat ettirir. Inazuma ile ilgili vermş oldugunuz bir detayı bir çok arkadaş atlamış olabilir lakin F modeli, duke ve z250 ye göre rüzgar konusunda sizi rahat ettirir.
Bir de yine F modelin gidon yapısı klasik Inazumaya göre biraz daha yüksek, duruş farkı yatıyor. Biraz daha touring bir motorda duruyorsunuz.
motosikleti genel de sehir ici kullanıcam ama kafam estiginde de 300-500 km'lik yolları rahat gidebilmek istiyorum..
bu 3 model dısında bir de honda crf 250 L ide katmak gerek tabii =)
dogru onları yazmayı unutmusum..
boy 180 kilo 74... genel de tek sürücem...
kask ve ıvır zıvır seyleri elimde tasımaktan nefret ediyorum cunkü...
aradıgım sey tam da bu aslında ama maddi yonden biraz üzüyör sadece... 16 bin lira ya 2. el transalp daha mantıklı oluyor gibi..
genel olarak kafa sundan dolayı karısık tabii ki maddiyat öncelikli gelen sey... ve aslında cruiser ve scooter kullandıgım icin hep rahatlık on planda bende... ve ööle hız manyaga biri diilimdir..
crf rahatsız, duke ve 250 sl orta rahatlıkta denebilir herhalde, inazuma da en rahatı ve en pahalısı =)
muhtemelen 250sl suan da bana en mantık gorunen sey.. sonucta 100-120km ile istedigim sehirler arası yolculuguda yaparım bir sırt cantamla ondan bir sıkıntı cıkacagını ve cok rahatsız olacagını sanmam...
Kawa 100-120 km hızları çok rahat akıcı bir hızda yapıyor . Uzun yola gider gitmesine ama belirli mesafelerde dinlenmek şart . Çünkü süspansiyonları sert olduğu için , hafif bozuk asfaltlı yollardan geçerken rahatsız edebiliyor .Topcase olayıda olmadığı için sırt çantası veya soft arka çanta ile işi çözebilirsiniz .