- Konu Yazar
Herkese merhaba arkadaşlar bu akşam başımdan geçen ufak bir olayı sizle paylaşmak istedim akşam saatleri mahallede ara sokakda geziyordum bizm burda ıssız karanlk bi sokaklar var neyse gidiyom arkamdan bi tofaş geliyo üstüste selektör yapıyo yol verdm yavaş yavaş geçti yanmdan bide geçerken tiptip baktı bende gıcıklığına buna üst üste selektör yaptm durdu bende yannda durdm 25-30 yaşlarnda bi adam vardı direksiyonda ne selektör yapıyon lan dedi sen ne yapıyon lan dedm dur ben sana göstercem gibsnden bişiler dedi baktm arabadan iniyo yannda 3-4 kişi var iniyolar bende yürügit dedm bastm buda bindi arabaya peşmden gazladı geliyo bide selektörü yakmş geliyo beni yakalamaya çalştı takip ediyodu beni geliyo arkamdan bende bunu bizim arkadaş ortamının oraya çekiyom tam yaklaştm oraya sokağı döndm bu düz gitti arkamdan gelse orda en az 15-20 arkadaşım vardı üstmde ekipman komple var bişey yapamazdı ama o kadar kişi inince şüphelendm hem kimse yok etrafta o yzden ne olr ne olmaz diye kaçtm ordan siz siz olun böyle bir olayda topuklayın, adamın o selektör yapmasının nedeni yol istemek değil başka birşeydi, büyük ihtimal motorumu gasp etceklerdi belkide benide orda bıçaklayıp kaçıcaklardı. İnşallah böyle birşey birdaha kimsenin başına gelmez Allah hepimizi korusun.