Merhaba arkadaşlar,
2 egzozcu gezdim, ikisi de taktırmamamı önerdi.
İki seçenek vardı, birisi kesip biçme, diğeri ek parça.
Egzozcuların ikisi de kesip biçme işinin egzozun nikelajını bozacağını söyledi. Yani sanayipovic gibi duracaktı. Ben de orijinal görüntünün bozulmasını istemedim.
Ek parça da bir nebze orjinalliğini bozacak, egzoz geride gibi duracak, ek parça gözükecek ve sırıtacak.
O yüzden iki seçeneğe de girişmedim. Anlayacağınız egzoz elimde kaldı, diğer bir deyişle başka yere taktık egzozu

. Egzoz işi iyice hevesimi kırdı bu yüzden katalitik konvertör iptali işine de girişmeyeceğim böyle kalsın, başka sorun-çıkıntı-pürüz hiçbirşey istemiyorum. Herneyse uzattım, anlayacağınız egzoz konusu benim için uzun bir süre kapanmıştır, size de tavsiyem, hiç ellemeyin egzoza

.
Güncel yakıt değeri 2.77lt/100km, 370km'da yedeğe geçtim. Tabi 3 aydır aynı benzin duruyor depoda, ne kadarı uçmuştur bilmiyorum, onu hesaba katmadım. Deponun 10.5 ana depo, geriye sanırım 1.5 lt kalıyor o da yedek.
Güzel olan şu ki, koruma demiri ve egzozu söküp takmamdan sonra motorun bariz şekilde titreşimi azaldı, Kıbrıs'da sürdüğüm Ybr ile aynı olduğunu net olarak söyleyebilirim. Sanırım bir gevşek somunu farkında olmadan sıktık

Sizde durumlar ne arkadaşlar ?