anlayamıyorum.!!!!

merhaba hayırlı akşamlar öncelikle , az önce yaşadıgım bir olay , tek şeritli düz yolda iftara da yetişmek için biraz gaz acarak erken geleyım eve dedim. öndeki aracı solladım aynadan baktım adam kaptırmış geliyor aramda 10-15 m mesafe var , o kadar çok yakın takip etmesini kızarak tepki gösterdim,ilerdeki kavşakta kırmızı ışıkta durdum. sag tarafa yanastım,yan tarafıma durdu ,pencereyi açmasını işaret ettim,açtı, bir sorun mu var dedim, ne gibi dedi, bu kadar yakın takibin bir açıklaması olmalı dedim, ya kardeşim kusura bakma kaç yaptıgını merak ettim demez mi? bu kadar basit mi ya .!!hadi ben frene dokunsam beni çigneyip gececeksin yahu dedim.!!hatalıydım özür dilerim dedi gitti.!!
çıktım e5 e geliyorum,sollayarak gidiyorum ne hikmettir anlamıyorum,bu motor sizi yolda dürtüyor mu ,ya da bir yerinizi mi kaşıyor,sollamaya gectiğin arac tam sollarken gaza basıyor .benle kafa kafaya gidiyor!!ya bırak geceyım yada hızlı gideceksen sagda ne işin var.birde yan yanayken camdan bakmazlar mı gülerek. hee cok komikkkkk :pr:

Anlayamayacağın noktaları birleştirsek ışın elde ederiz dostum, kafana takma.

türkiyede motor kullanan çok yok. kullanan biirini gördükleri zaman ufo görmüş gibi oluyorlar.

çoğu zaman insanların motorlara karşı köpeklerle benzer tepkiler vermesine bende hayret ediyorum, anlayamıyorum.

türkiyede motor kullanan çok yok. kullanan biirini gördükleri zaman ufo görmüş gibi oluyorlar.

Aynen, motorla aynı hızda gidip sanki çita izliyormuş gibi takip ediyorlar :mrgreen: Fark edince kıroluk yapıyorum, deponun üzerine dirsek falan koyuyorum. Bu hareketten sonra çoğu sıkılıp gidiyor :flower:

Tahminim sen de düşük hacim motosiklet kullanıyorsun, bana da çok yapıyorlar böyle ... hareketler,
özellikle de sollamaya çıktığında gaza basan ...lara ne sövüyorum bilemezsin.
Ama büyük motorun olduğu zaman sen bu ...larla dalga geçersin.
mephamd yukarda demiş, yetişemezler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kimse kaza yapmak istemez , biraz tecrübelenin motoru üstlerine sürün
M0Z0iwsWopgr9kR7n9Y6tA7XqlX22VwGSNITJDIB4uuvEgisOin5xPrQ0RbNX8hsg2gwv8a3cznWHUH8evZoG0MOelQGF0E9qGsaHtui9nQQSx6-s7yY9yXlMqAhbpNsQK3I=w313-h470-nc

Son düzenleme:
Arkadaş bu hepimizin sık sık başına gelen bir durum. Arkadaşın transalp ile başka bir arkadaşı bir yere bırakıyordum, aynısını yaptı biri. Tabi transalp çok ciddiye almıyor, biraz daha gaz açtım bıraktı peşimi 140'dan sonra. Tamamen merak, ben mondial vulture kullanıyorum, inan o kadar çok soruyla geliyolar ki, kaç yapıyo, ne kadar yakıyo, şu şöylemi, bu böyle mi diye.

Bunu ne yazıkki ben de çok sık yaşar oldum. Çaresi ne yazıkki yok diyebilirim. Ben genelde başımla selam verip yol durumuna göre hareket ediyorum.

Anlayamazsın.anlayamayız.cem yılmaz yıllar önce anlamış "ufo gören masum köylü"
Xmax ten iniyorum,kaskımı maskemi falan bagaja atıcam kekonun teki yanaşıyo hemen aaa tam aradığım motor kesin bundan alıcam kardeş ne yakıyo "18-20kuruş"filan kaç basıyor "120"falan kaça aldın 14.000 ??? ne!! o paraya araba alırım.al işte zonta.motoru araban bi önceki level olarak görüyor.ona durumunu anlatacak kelime bulamıyorum ki cümle kurayım...

Son düzenleme:
Trafiği anlamak zor, Türkiye'de trafiği anlamak daha zor, ama en zor Adanalıları anlamak... ben çözemedim pek... Adamların herhangi bi kurallar defteri yok, o an canı ne istiyorsa onu yapıyorlar, onların nezdinde, hareketlerin mantığa dayalı olmasına gerek yok. Bugün yol veren kibar bir adamdır ama yarın canı sıkılmıştır, arabayı üzerine sürer falan filan...

Bende ısıklardan kalkisda doblo ile drag yaptik diger isiklara 300 metre vardi dobloyu 100 cc ile tokatladim adam benim motor ölmüş dedi-)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar