Ben daha satmadım.Yaw ben motoru sattım sonra bir kaç arkadaş daha sattı bizim grupta en çok paylaşımı yapanlardı.
Bizler gidince forum öksüz kaldı.
Yaklaşık 40 km. Lakin Mehmet Enis'in dediği gibi yanıp sönmeye başladığında imkan varsa (etrafta istasyon varsa)almak gerek. :cat:Benim bildiğim kadarı ile son çizgi yanıp sönmeye başladığında 30 km daha gider diye biliyorum ama yine de benzini o kadar bitirmeyin çünkü benzin pompasına zarar verebilir çünkü deponun içindeki pisliği kurumu çekmeye başlar.
Bu, kesinlikle atlamamak gereken bir konu.Ayhan telefonda söylemeyi unuttum senin motor 2011 model olduğu için en kısa sürede hidrolik yağlarını değiştirmen lazım o yağların ömürleri 3 senedir.
Abi ben geçen sene yamaha xj6 ile kayseri ısparta yolculuğuna çıktım 2200 km yol yaptımBen daha satmadım.Yaz aylarının gelmesiyle birlikte işlerimin artmasına bağlı olarak foruma çok giremez oldum.
Yaklaşık 40 km. Lakin Mehmet Enis'in dediği gibi yanıp sönmeye başladığında imkan varsa (etrafta istasyon varsa)almak gerek. :cat:
Bu, kesinlikle atlamamak gereken bir konu.
Tüm motosikletlerimde iki yıl dolduğunda hidrolikleri değişirim.
Geçen yıl, bol virajlı ve uzun bir sürüş esnasında (gün içinde 1000 km.lik bir sürüştü) hidrolik ısındı ve sol disk basmadı. Bir anda gidon sola doğru buruldu. Durdum ve kontrollerimi yaptım. Herşey sağlam. Anladım ki rengi koyulaşan hidrolik su koyvermiş.ale:
Döner dönmez ilk işim servise girip tüm hidrolikleri değişmek oldu.![]()
Mehmet hidrolikleri servis kendisi değiştirmiyormu.illaki değiştirmi dememiz lazım.
Mehmet hidrolikleri servis kendisi değiştirmiyormu.illaki değiştirmi dememiz lazım.
2011 ve sonrası cbf1000 satan varsa iletişime geçelim arkadaşlar, bakınıyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-1000-efe-209739187/detay/
İhtiyaçtan satıyorum.
Özellikler'de km. 23.500
(Açıklamalardaki 21.500 km. kısmını düzeltmeyi unutmuşum.)Kısaca km. 23.500
Hocam sizin motorun hala durmasını aklım almıyor çiçek gibi maşallah .