Ninja grubunun Yuvacık ve Seka park gazlaması

Geçen yuvacık gezisine giderken çektiğimiz eğlenceli görütüleri sizlerle paylaşalım istedik. :bounce:
Kamere Ninja 250r üzerinde takılı, üç Ninja 300 ve bir Fazer 8 ile yola çıktık. :queen: izlerken biraz gaza gelicek biraz güleceksiniz :mrgreen: :queen:

kbR

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-videolari/148415-yuvacik-yollarinda.html

Aynı başlıktan devam edebilirsiniz.

kbR

Haklı haksız mevzusu değil kardeşim artistlik yapmanın lüzumu yok.. Forumun kuralları doğrultusun da sana olması gerekeni söylüyorum hepsi bu. Bir gezi yapılmıştır bunu paylaşabilirsin ama her resim her video için ayrı ayrı konu açmanın anlamı yok :)

Haklı haksız mevzusu değil kardeşim artistlik yapmanın lüzumu yok.. Forumun kuralları doğrultusun da sana olması gerekeni söylüyorum hepsi bu. Bir gezi yapılmıştır bunu paylaşabilirsin ama her resim her video için ayrı ayrı konu açmanın anlamı yok :)

Vaay artislik'mi ne alaka siz öyle anlamişsınız forumda artislik yapmayı sevmem yüzyüze daha zevkli oluyor

kbR

Kaç yaşındasın harbiden merak ettim :) Şimdi sen adreste sorarsın :queen:

Tamam bende gelir hakem olur kavga bitince yazarım kimin dövdüğünü. Tövbe tövbe. Arkadaş şurdan bile arıza çıkartabiliyorunuz ya hayret ediyorum.

Şimdi Ninja içeren bir video daha paylaşsam ARTİZ olacağım yani. Farklı kameralar farklı kişilerin videoları. Ama olmaz. O BİLİRKİŞİ her zaman olacak.

Tamam bende gelir hakem olur kavga bitince yazarım kimin dövdüğünü. Tövbe tövbe. Arkadaş şurdan bile arıza çıkartabiliyorunuz ya hayret ediyorum.

Arıza belli forumda admin var moderatör var uygun görmeyen şikayet eder sildirir gölge yapmaya gerek yok

Ne var beyler çok güzel bi video olmuş izlemekten zevk aldım :)
Ayrı bir başlık açması da bence sıkıntı değil.. Kimse için olmamalı.

Bu arada müziğin adı neydi ya ?

Son düzenleme:
Serdal abi çekemeyenler var galiba..senin meşhur egzoz duruyormu ver onu taksınlar.Arkadaş bir şeyede muhalefet olmayın be izle beğenirsen beğen beyenmessen kapa çık. Eline sağlık osman abi.

Serdal abi çekemeyenler var galiba..senin meşhur egzoz duruyormu ver onu taksınlar.Arkadaş bir şeyede muhalefet olmayın be izle beğenirsen beğen beyenmessen kapa çık. Eline sağlık osman abi.

Olumlu eleştirinin yanında olumsuz eleştiri de olmalı. Çekemeyenlerin tam tersine buralara gelmemesi lazım. Video gayet güzel ancak Ninja 300 kullanan arkadaş çok riskli işler yapıyor bana göre. Umarım geziniz güzel geçmiştir paylaşım içinde teşekkürler.

Müzik ile yarışı anlatan elaman gırgırına eğlence olsun diye yapılmış bişe toplamda 350km yol yaptık biz çok eğlendik TimFx abi'de videoyu yapıp sizinle paylaşmak istemiş nasıl olmuş diye soran yok zati tehlikeli bir durumda yok içimizde yabancida yok birbirimizin sürüşünü bildiğimiz için sorun yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar