Geziler video çok güzel keyifli devamını beklerim.
İnsanı gaza getiriyor, acaba alsam mı bi inceden diye

) gece yarısına kadar cross videoları izledim en son graham jarvis diye birinn videosunu izledikten sonra yok hacı dedim bana göre değil, doğayı seviyorum yolda olmak da ayrı güzel manzaranın tadını çıkarmak fotoğraf çekmek bana daha uygun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:27 ----------
Bu arada Msx çok iyiydi
Teşekkürler öncelikle yorumunuz için
Graham jarvis aktör yada şovmen gibi düşünün cross işi öyle algılanmamalı
Nasıl asvafta stunt gösterileri oluyorsa oda öyle bir adam düz duvara tırmanıp takla atıyor
Arazi kendi görüşüme göre asvaftan çok ama çok daha keyifli. Denemeyen bilemez o kadar diyorum
Kapıda Fazerda yatıyor asvafta okey ama Araziye çıkmak varken Fazera binmıyorum
Özellikle Bizim videomuzda şuan geçtgimiz kurak yerler kışın yeşillenerek ap ayrı bir görsel zevk yaşatıcak.
Birde yagmur yakalanırsak tadından yinmez yagmur çamur bol bol sürecegiz
Çamurlu dolu su çukuru gördügünüzde acaba ne kadar derin motosiklet çakılırda taklamı atarım çamurun içine diye düşünürken bi anda gaz kesmeden içinden geçiyorsunuz.
Su çukurunun içine girdikçe giriyorda giriyor en son yukarı çıkarken oh be diyorsunuz.
Ama yüksek çamurlugu sagolsun ayaklarınıza hatta yüzüne kadar çamur fırlatabiliyor
Bu sadece benim yol üstünde karşılaştıgım su dolu çamurlu bir çukur.
Geçen günde inekleri kovaladım çobanlık ettim o macerayıda yigit iyi bilir :mrgreen:
Zamanla çekimlerle sizlere gösterecegiz yaşadıklarımızı